Bröllopsdag♥

torsdag 10 augusti 2017 - 17:58 | 0 Kommentarer

Idag firar Maken och jag fem år som gifta. Tänk, FEM ÅR. Det låter som en så himla lång tid på nåt sätt. Men det har gått fort. Främst tack vare våra fina barn förstås. För fem år sedan var det också blåsigt och soligt, men lite svalare än idag. Jag var så spänd, glad och lycklig. Och det var så roligt att gifta sej. I min mage gömde sej dessutom Hemligheten-Hubbe. På vårt bröllop var jag i v.9 och det var bara våra närmsta som visste om det. Jag minns fortfarande hur förfärligt det alkoholfria vinet som hälldes upp i mitt glas smakade, som rutten svartvinbärssaft. Hu!

Tänk om jag skulle ha kunnat se fram i tiden då för fem år sedan. Att jag om fem år skulle ha hela två fina barn, nytt jobb, eget radhus och samma fina man vid min sida. Inte är det alltid lätt att vara gift minsann. Och småbarnsåren är ingen dans på rosor. Men tillsammans är vi nog ganska bra ändå. Champagnen ligger som bäst på kylning och Maken är på Stockmanns och handlar delikatesser. Det är så varmt på bakgården att jag tänker duka där ute. Tur att det är fredag imorgon!

Ute2Påväg på rundtur på Sveaborg efter ceremonin i kyrkan. Den underbara vackra Mersun från 50-talet tillhör Makens Gudfars familj. 

 

Kategorier:

Party

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.