headersevendayssvartvitrosa2

Bröllopsyra

Skrivet av Hanna Stigzelius 18.09.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Bröllopet i lördags var mycket lyckat. Syrran och hennes nyblivna man strålade! Mitt toastmasteri gick bra. Folk skrattade när vi höll tal. Jag dansade så det kändes i benen följande dag. Maten var utsökt. Jag pratade med en massa härliga släktingar och nytt folk. Barnen betedde sej såå bra och att ha barn med på bröllop var ju ingen big deal alls. Jag hade tänkt att det skulle bli skrik och stök, men det blev det inte alls. Alla i barnbordet betedde sej utmärkt. Och att ha en lekhörna lite vid sidan om dit barnen kunde gå efter att de ätit klart funkade också mer än bra.

Så nu är vi alla gifta i vår familj då. Lite trist ändå att det inte blir fler bröllop nu innan våra barn börjar gifta sej, haha. Bröllop är ju alltid bästa festerna. Så mycket kärlek och glädje. Ibland kan man känna lite för mycket förväntningar, men inte inför eller under det här bröllopet. Kanske för att brudparet själva var så avslappnade. Det märktes verkligen på stämningen. Det enda lite trista var att vi inte lyckats få någon barnvakt som kunde hämta barnen då de blev trötta, så Maken åkte hem med dem vid halva kvällen. Det skulle ju ha varit kul att dansa med honom också! 

brollopMin vackra syster ♥ Frisyr made by me och den tredje systern.

brollop1Själv kände jag mej faktiskt också helt vacker. Inte varje dag som man orkar piffa sej så här! Håret lockade jag med min plattång.

brollop2Jag knäppte också några bilder på brudparet innan vi åkte iväg mot festlokalen. 

brollop3Vi brudfrämmor hade sådana här fina blomsterarmband så man kunde se att vi hörde till bröllisentouraget. 

brollop4Mmm, maten. Brudgummens far är restaurangägare så maten var verkligen god. 

brollop5Min i vanligt fall väldigt opyssliga syster hade verkligen satsat med spetsljusburkar, vinbordsplaceringskortshållare och annat enkelt men fint piff.

brollop6Världens duktigaste barnbord?! Tips till andra som har barn med på bröllop, pappersbordduk som barnen får rita på. Det var succé! 

brollop7Vackra blommor i bröllopets temafärger, lila och grönt!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar