headersevendayssvartvitrosa2

Burk för småsaker

Skrivet av Hanna Stigzelius 08.06.2016 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Om du nån gång haft en omkring ettåring runt dej så vet du kanske att de gärna stoppar allt i munnen, hela tiden! Också små och potentiellt livsfarliga saker. Har ettåringen en storebror så finns det troligen en massa, för honom, viktiga smågrejer som ettåringen helt inte skall få tag på. Men som man kanske ändå inte vill städa bort för gott. Vi har en hel del sånt hemma. Mini-bilar och några viktiga monster som kommit i nåt kinderägg eller dylikgt. Monstertruckens extra däck. Fastsättningsdelar till flexitrexbanan och så vidare. Grejer som är viktiga för Hubbe, men på riktigt är livsfarliga för Lillasyster. Min stora skräck är att hon skulle stoppa något i munnen och få det i halsen. Hua! 

Så nu har jag pysslat en enkel burk för alla livsfarliga småsaker. Jag diskade bara ur en glasburk och tog bort etiketten. Ett tips för att få bort limrester på glasburkar som haft etikett, är förresten att gnida bort det med babywipes! Fungerar skrämmande bra... Efter att burken blivit ren så ritade jag bara på den med permanent tusch. Tadaa. Perfekt ställe att samla alla livfarligheter på.

smaburBurken fick en dödskalle på sej, och texten "Små farliga saker". 

smaburkTraktortak, extra däck och motorcykel, livfarliga för vissa, viktiga för andra. 

smaburk1Med grejerna i burken och locket på kan jag eventuellt slappna av lite mer, eller så inte, men jag vet åtminstone var småsakerna är.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar