headersevendayssvartvitrosa2

Bye Bye Tuttisarna

Skrivet av Hanna Stigzelius 17.04.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Lillasyster har idag gett sina tuttisar (nappar för er svenskar) till ekorrarna. Hon var först jätteivrig, men sen då vi väl skulle lämna dem på terassbordet så ville hon inte riktigt. En stund stod vi och såg på dem genom fönstret, och sedan gick hon iväg och lekte. Några minuter senare var tuttisarna plötsligt borta och istället hade ekorrarna lämnat ett paket till henne som tack. Det var ganska så spännande minsann. Och flera gånger har hon talat om ekorrarna som sprang till skogen med hennes tuttisar. 

Dagssömnen gick helt okej. I kanske tre-fyra minuter var hon sur och ville upp. Men sedan lugnade hon sej och somnade. Få se hur kvällsläggningen går. Vi har påmint henne om hur snäll och duktig hon är som gett tuttisarna till ekorrbabysarna flera gånger. Och hon säger själv att hon är stoor flicka om man frågar... Så får hoppas att hon somnar duktigt. Då vi i tiderna gjorde samma med Hubbe så gick det, som jag minns det väldigt smärtfritt. Ett par nattningar som drog lite ut på tiden jämfört med normalt, men annars super. Få hoppas att Lillasyster brås på sin bror! 

IMG 1122

 De fyra tuttisar som vi hade kvar som ekorrarna fick. Resten har försvunnit eller gått sönder. Och eftersom vi hela tiden tänkt lämna bort dem snart så har vi förstås inte köpt nya på länge.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar