headersevendayssvartvitrosa2

Dagens fynd

Skrivet av Hanna Stigzelius 12.05.2016 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Aj aj mina armar. Jag kommer ha så ont i musklerna imorgon. Och orsaken är mitt senaste facebook-loppis-fynd. En av våra grannar lade nämligen ut ett skrivbord, helt gratis. I just den modell som jag tänkt skulle passa hos oss. Lite slitet är det. Och helt fel färg. Knopparna är inte heller i min smak. Men annars är det perfekt. Solitt och stadigt i helträ. Och tungt... Det var inte närmsta grannen nämligen, utan nog ett par hundra meter ifrån oss. Och sen måste vi ännu baxa upp det för trappan. Så nu känns det lite darrigt i armarna... Hoppas jag ens orkar bära på Lillasyster imorgon. 

Nu är jag så ivrig att ta tag i målandet. Typiskt att Maken ikväll åkte iväg på arbetsresa och kommer tillbaka först på måndagen. Jag vill ju helst måla NU. Kanske barnen och jag hinner på färguppköp imorgon, så att jag kan måla om kvällarna?! Tänkte testa kalkfärg. Eftersom alla prisar det så måste det väl vara bra?! Vit annie sloan tänker jag mej. Men hurudana knoppar sen? Mässing? Pluppar eller handtag? Åh, det kommer bli så bra. Möbelfix och loppisfynd är det bästa jag vet. 

bordeetSå här ser bordet ut nu. Litet och bra form, med lådor på ena sidan och skåp på andra. 

bordetMen färgen, mörkbetsat trä?! Nej tack... Vitt får det bli!

bordet1Åh det kommer bli så bra! Håll tummarna för att barnen är snälla med mej så jag får någon stund över för lite möbelfix  i helgen... 

 

Kommentarer

  • MarieJ 13/05/2016 3:30pm (5 år sen)

    Eller kanske handtag i läder?

    • Hanna Stigzelius 13/05/2016 8:05pm (5 år sen)

      Det är också snyggt! Men jag tror jag vill ha en mer vintage/antik look på det här :)

Skriv en kommentar