headersevendayssvartvitrosa2

Dagsrytmen

Skrivet av Hanna Stigzelius 11.03.2017 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Det händer inte så mycket att rapportera om här borta. Vi badar och badar och badar lite till. Sen äter vi lite fried rice och curry och badar en gång till. Hubbe har lärt sig hoppa från poolkanten och Lillasyster simmar omkring själv med swimfin och puffar. Imorgon är sista hela dagen på det här hotellet innan vi byter till Sunwing Bangtao.

 

Khao Lak har i alla fall varit helt ljuvligt. Och mars är perfekt restid, den värsta turistruschen är över och det är inte längre trängsel nånstans. Men vädret är ändå ännu inte föör hett. I alla fall nu är Khao Lak väldigt lugnt. Inga songsam buckets så långt ögat når. Mest pensionärer. Men så vackert och här vi bor är det dessutom rätt lyxigt. Jag gillar också att det inte är så mycket andra finnar här. Några svenskar och ett par danska barnfamiljer. Annars mest australiensare och tyskar. Och så vi förstås. Få se hur det är på nästa ställe!?

IMG 0303

En bild på vår familj på stranden i solnedgången. Thailand som bäst.

Kommentarer

  • Jessica 09/10/2018 11:08am (4 år sen)

    Hej,
    vad hette hotellet ni bodde på i Khao Lak? hamnade på din sida när jag var på vippen att boka Bangtao Sunwing så blev nyfiken på vilket hotell ni tyckte var så fantastiskt :-)

    • Hanna Stigzelius 09/10/2018 8:42pm (4 år sen)

      Pullman Khatiliya hette det. Men nu då jag googlade så har det tydligen bytt namn till Robinson Club Khao lak?! Nu har de ju renoverat Sunwing så det kan hända att det är bättre än då vi var där. Men om man också bara tänker på plats, så är Khao Lak också mer i min smak än Phuket, Lugnare och mer thailändskt!

Skriv en kommentar