headersevendayssvartvitrosa2

Dan före dopparedan

Skrivet av Hanna Stigzelius 23.12.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Bara en sömn kvar till julafton. Vi har peppat inför julen hela dagen här hemma. Och nyss har jag lagt fyra paket under granen som får öppnas på morgonen. Nu gäller det bara att se hur tidigt Hubbe kommer vakna imorgon... Jag sätter mina pengar på att han vaknar innan sju! Men vi hoppas att jag har fel. Julafton firar vi i år hos mina svärföräldrar med alla i Makens familj. På annandagen tar vi sedan jul nummer två med firande hos mina föräldrar tillsammans med mina systrar med familjer. Men på juldagen skall vi bara vara. Det skall bli så skönt med slappardag!

Igår inledde vi julledighetsfirande med champagne i mina nya champagnekupor. Det känns så mycket fancygare att dricka bubbligt i sådana här glad. Jag älskar dem! Och hur de kom till mej är också en story i sej. Jag önskade mej nämligen champagenkupor i födelsedagspresent, men hittade inte någonstans några till vettigt pris. Jag  ville gärna ha dem lite vintage-aktiga. Så råkade jag se fina glas på instagram-kontot till inredningsbutiken Tre Små Rum som finns i Pargas. Och satte instameddelande till dem och frågade om de postar. De vågade de inte göra, men ägarinnans son bor i Esbo. Så jag betalade glasen och körde efter glasen till grannstadsdelen. Ganska så bra!

Men nu känner jag att jag skall gå och sova. Att fixa jul tär på krafterna. Imorgon vill jag vara full av energi. Jag älskar julen!! En riktigt god jul till er alla fina bloggläsare. Jag är så glad över att ni vill titta in här.

IMG 1564 tileChampagne och julblus. Imorgon smäller det! GOD JUL!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar