headersevendayssvartvitrosa2

Visa alla inlägg skrivna maj 2020

Vart försvann en månad?

Skrivet av Hanna Stigzelius 25.05.2020

Kategorier:

Ja vi kan ju konstatera att det här med corona inte var så bra för min bloggtakt. Sitter man hemma hela dagen framför en dator, så orkar man liksom inte sätta sej framför en annan på kvällen också. Dessutom har jag lite funderingar med bloggen som jag inte kan få någon rätsida på. Hur vill jag riktigt ha det? Orkar jag ens blogga mer? Och om vad i så fall?

På instagram är jag i alla fall lite aktivare, men det går i vågor. Ibland orkar man, ibland inte. Distansjobb med barn hemma (fast Halleluja att förskolan och dagis har öppnat nu igen!) ger inte så mycket blogg- eller instavänligt material heller... Fast så där annars så har min kreativitet nog spirat under den senaste tiden faktiskt. Jag har målat, börjat remppa ett dockhus igen, byggt en hylla, målat en annan, planterat en massa frön och rensat en massa ogräs. Det är det jag behöver nu om kvällarna. Total checkout från allt var skärmar heter. 

Tidigare somrar har jag ju bloggat enligt sommartakt. Denna vår har det varit coronatakt. Och jag anar att den kommer fortsätta hela sommaren. Eller vem vet? Kanske jag nu får tillbaks blogginspon i och med det här inlägget. Det kommer ju finnas bloggmaterial här om några dagar igen... för vi har kalasvecka! På torsdag fyller Lillasyster fem år. Helt galet. Länge velade vi om vi ens kan fixa nåt kalas eller inte. Men nu skall det bli drop-in garden party med Unicorn tema. Familjemedlemmarna har fått tidtabell när de får dyka upp så vi skall klara av att hålla avstånd. Nu får vi då bara hoppas det blir sol....

minskadeDSC02805Den här lilla kvisten från en buske i trädgården fick agera snittblomster. De här små vaserna är förresten guld för blommor plockade av ivriga barnahänder. Kostade nån euro styck hos Systrarna Grene.

minskadeDSC02824Här en minitavla som jag målat för några veckor sedan som pryder String-hyllan i köket för tillfället. Vet inte alls vad jag håller på med, men roligt är det.