headersevendayssvartvitrosa2

Visa alla inlägg skrivna september 2020

Ett litet hej

Skrivet av Hanna Stigzelius 21.09.2020

Kategorier:

Livet rusar igen i full fart. Och denna blogg är totalt försummad. Men ett litet hej får jag i alla fall till idag. Hej hej! Jag lever och mår bra (eller inte så bra egentligen, har tid för coronatest imorgon... men månne det inte är falskt larm och bara liten höstflunssa). Vi har kommit till ordning bra i huset. På min instagram hinner jag uppdatera lite mer, men bara lite. Tänk att det fanns en tid då man helst skulle uppdatera sin blogg flera gånger per dag. Helt galet. En gång i månaden är ju redan nästan en aktiv blogg. Eller i alla fall en blogg...

Annars är det inte mycket nytt under solen. Skolstarten för Hubbe har gått finfint. Lillasysters tillbaka till dagisstart lite motigare, men nu börjar det löpa även där. För mej är det mest bara distansjobb och mycket också i övrigt på jobbfronten. Men jag firade min födis coronaskräpet till trots! Och det var så härligt att se alla mina väninnor med en skumppabrunch i vårt nya hem. Vår nya soffa väntar vi ännu på, och att få upp tavlor på rätt väggar. Men annars börjar allt vara hemaktigt här nu.

Under veckoslutet rensade jag ogräs i över fem timmar. Bara jag hittar tiden och inspirationen kanske det blir lite trädgårdsblogg också?! Mest för min egen dokumentations skull, men kanske det kan inspirera någon annan också. Vi var också i svampskogen på årets obligatoriska svampplockartur. Och hittade en hel del svamp! Skogen är på hösten är alltid lika härlig. Jag tror bestämt att vi skall försöka få till fler familjeturer till skogen. Om ni har tips på de bästa kortare vandringslederna i Hforsregionen så hojta gärna till i kommentarsfältet. 

minskadeIMG 0123Lördagsutfärd till höstlig skog med sikte på trattisar!minskadeIMG 0146Vi hittade en hel del. Så roligt när också barnen själva kunde fynda trattisar då det fanns så mycket. minskadeIMG 0054 tileNya hemmet tar sej. Så här ser det ut i vår hall.