headersevendayssvartvitrosa2

Visa alla inlägg skrivna december 2020

Årets sista månad

Skrivet av Hanna Stigzelius 01.12.2020

Kategorier:

Nästan tre månader har gått sedan jag skrev någonting här sist. Hups! Emellanåt saknar jag bloggen. Men samtidigt inte alls. Jag försöker ersätta med instagram, men det är inte samma sak. Det är ju bara det visuella som får uttryck där. Att skriva på insta är ju bara jobbigt. Nog om somes vara och inte vara. Här är jag nu i alla fall. Hur det blir och hur det fortsätter har jag inte ännu bestämt. Kanske man borde börja söndagsblogga så där som Jonski

Anywho. Första december idag! Så otroligt skönt att november är över. Nu är jag all in på julmys. Det är jag ju varje år, men ännu lite extra pepp pga den rådande c-situationen. Granen kom till exempel upp rekordtidigt hos oss i år. Det är så härligt att julpynta och mysa i vårt nya hem dessutom. Blir liksom extra speciellt när man kan uppgradera julpyntet och göra lite nytt. Måste förresten erkänna att jag är lite orolig över om man över huvudtaget kan fira jul. Jäkla skit corona. Hoppas utvecklingen nu går åt rätt håll och alla i våra familjer hålls friska också så där överlag. 

Annars händer det ju inte så mycket av förklarliga skäl. Vi jobbar hemma. Är mest hemma. Myser här hemma. Umgås med familjen, hemma. Alla barnens hobbyer avbokades nu också. Så i december kommer vi med andra ord att bara vara hemma. Kanske våga sej på någon liten julklappsshopping till något köpcenter, men mask och käsidesi förstås. Fast de flesta julklapparna är faktiskt redan hemklickade på Black Friday. 

Hur mår du? Är du ivrig över julen? Hur har du orkat denna höst skräpvirus till trots?

IMG 0643Jag har målat tavlor till vårt vardagsrum. Det var så roligt, och jag är riktigt nöjd med slutresultatet till och med! Döpte tavlorna till "November".

IMG 0662Julymyyys i vårt hus! Och det här är bara början. Jag vill ännu pynta mer och mer....