headersevendayssvartvitrosa2

De senaste dagarna

Skrivet av Hanna Stigzelius 19.12.2016 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Julveckan är här! Inte så många kvällar kvar till julafton nu mer. Jag är som tur inte stressad, allt håller tidtabell så här långt. Men tack vare barnen så är det ju nog kvällarna som är högtid för julefixet och även om jag inte är stressad så är det nog en del kvar att göra. Godisaskar skall fyllas, de sista klapparna slås in (jag trodde jag var klar men det var jag tydligen inte) och några sista pyssel skall fixas till bloggjulkalendern. Men det är ju just det här som ger rätt julstämning.

Samtidigt som jag har rullat tryfflar så har jag kollar på SKAM via arenan. Och även om jag känner mej lite gammal, så är ju serien bara för bra. Och tack vare ex-Grannen så är dessutom norskan helt bekant. Skall nog se ett till avsnitt ikväll ännu... Jag älskar att göra två saker samtidigt desstom, det får mej att känna mej så effektiv. Att bara titta på tv nu så här inför jul funkar inte. Jag måste fixa samtidigt!

Julgranen har också fått flytta in hos oss under veckoslutet. Precis som hos resten av hela Norden (i alla fall enligt mitt instaflöde!). Det blev en från Clas Ohlsson (tack för alla tips!) och jag är faktiskt jättenöjd. Den är så fin, så fin. Faktiskt så det knappt stör att den inte är äkta. Lillasyster har dock väldigt svårt att låta bli att peta på bollarna... Tror hon plockat ner tjugo stycken idag, minst. Om det inte blir bättre måste vi väl bygga en mur eller nåt.

På lördagen så överraskade vi också mina föräldrar med Luciatåg, mina systrar och alla barnbarnen. Fast så där värst organiserat var det ju då inte. Lucia-Lillasyster vägrade ha på sej kronan fast hon gått med den hemma så gott som varje dag. Hubbe, som absolut skulle vara spiderman, sprang direkt in och frågade Morfar om han får leka med bilbanan, inge lussesång från hans del alls... Och de två yngsta fattade väl inte så mycket vad de var som hände. Men en ny tradition tror jag nog är född. Och kanske det går så där som vi tänker oss om en fem-sju år sisådär?!

babbelVärldens finaste lussetåg?! I alla fall världens finaste systrar och barn <3

babbel1Inga nervsammanbrott hos oss, att klä granen var faktiskt riktigt mysigt i år. Lillasyster plockade ju mest bort, eller lade pyntet bara löst på en kvist, men var hur glad och nöjd som helst ändå. Hubbe tog uppgiften på största allvar. Maken åt mest julgodis och jag pyntade på det ställen Hubbe inte kom åt.  

babbel2Resultatet. Riktigt fin eller hur?! Lite Disneygran vibbar enligt mej... 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar