headersevendayssvartvitrosa2

De senaste dagarna i punktform

Skrivet av Hanna Stigzelius 24.01.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Jag började på detta inlägg i söndags, men nu är det redan tisdag. Så var har vi riktigt gjort sedan förra torsdagen då, när jag nu helt klart inte har tid att blogga?! Jo bland annat det här:

♥På fredag var jag ute och äta med jobbet på Muru. Det var både gott och trevligt. Inte så illa att avsuta sin första arbetsvecka på det sättet.

♥Hubbe och jag har varit på hans första kompiskalas. Det var spännande och roligt minsann. Paket, glasskaka, fiskdamm och lek. Snart är det hans egen tur att ha kalas! Om en månad har nämligen vi en fyrå åring i huset. Också Mamma är ivrig över att få fixa kalas. Nånting jag älskar!! Legokalas är det han önskar sej... Hm...

♥Söndagsförmiddagen spenderades på det nya Hoplop i Gräsviken. Till och med jag tyckte det var riktigt roligt. Fräscht, stort och en massa att göra. Eftersom vi var där direkt klockan tio när det öppnade så var det dessutom inte så mycket folk. Orsaken till att vi for till Hoplop var att Hubbe fick sin tionde stjärna i en belöningsschema jag fixat. En ny stjärna varje gång man smakar på något nytt man inte ätit förut.

♥På lördagen dammsög Hubbe och jag hela huset. Hubbe har blivit så duktig på att dammsuga! Han vill alltid hjälpa till. Så jag låter honom dammsuga medan jag plockstädar det sista och sen tar jag själv snabbt lister och hörn där han missat. Sjukt bra med städassistent!

♥Stickat och tittat på Netflix. Min senaste obsession är Gilmore Girls. Har aldrig kollat det innan, men jag älskar det. Så bra personer och dialog. Mitt nya stickprojekt är också snart klart så då skall ni få se.... Måste väl se några avsnitt ännu men sen!

♥Varit på söndagsmiddag hos Svärföräldrarna i deras "nya" lägenhet. De har flyttat undan rörremont och bor nu superfint i Hagalund. Så skönt att slippa laga mat själv dessutom. 

♥Igår hade jag en riktig måndag! Söndrade ett glas och vår kaffekanna. Tappade kaffemurun på golvet. Min telefon fick sej en spricka i glaset och allt var lite motigt i största allmänhet. Som tur hade jag mina syrror med syskonbarn hos oss för att pigga upp mej lite i alla fall. 

♥Idag har vi inte gjort nåntingt?! Och klockan är redan ett. Jag har inte ens hunnit bädda sängen. Och jag hann först just dricka kaffe!? Och jag lovar att jag inte slöat. Tiden bara går när man är hemma. Det enda man hinner är typ att tömma diskmaskinen och klä på sej så skall man laga lunch. Och så skall man städa igen. 

Lively3

En liten rutchgif på Maken och Hubbe som åker den häftiga vulkanen på Hoplop! Den var på riktigt skrämmande. Jag fick halvt höjdskräck när jag prövade.

hoplop1Gårdagens måndagslunch tillsammans med systrarna. Rödbetsgetostsallade med hönafileer. Hubbe håller sej till sin pasta rouge han...

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar