headersevendayssvartvitrosa2

De sista dagarna

Skrivet av Hanna Stigzelius 27.07.2018 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Jag försöker förtränga att det bara är några få dagar kvar av sommarsemestern 2018. Jag känner mej faktiskt inte alls redo att gå tillbaks till jobbet. Det fantastiska sommarvädret är ju av samma åsikt. Så jag förtränger. Och njuter det sista så mycket det bara går. Idag åker vi ut till skärgården igen. Att vara i stan några dagar var inte alls en bra idé. Det har inte kännats semesteraktigt alls, utan jag har bara kännt begynnande stress och press. Senast på måndag måste jag ha ställt om hjärnan. Att höst är bra. Rutiner är bra. Vardag är härligt. 

Men det är först på måndag....

IMG 4818Jag brukar känna höstsug när det närmar sej augusti. Längta efter rutiner och ordning och reda. Men i år känner jag det inte alls! Jag vill bara fortsätta åka båt, vara sminklös och inte fundera på nånting viktigt alls. 

IMG 4952Som tur verkar det ändå som att sommaren inte tar slut bara för att semestern gör det. Så jag måste väl bara se till att försöka ha energi att njuta även fast det är vardag och jobb!

 

Kommentarer

  • Sandra Neuman 27/07/2018 10:57pm (3 år sen)

    Jag tycker alltid att det är så skönt när sommaren är över. Det är härligt när den pågår, och härligt när den är slut. Nu börjar jag vara så trött på vädret att det är riktigt skönt att få vara i jobbet ;)

Skriv en kommentar