headersevendayssvartvitrosa2

Den korta veckan

Skrivet av Hanna Stigzelius 09.12.2016 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Den här veckan har varit så kort! Den lediga tisdagen kom liksom och råddade bort mej. Det här var ju veckan jag skulle hinna med allt innan jul så jag inte behöver göra något mera under de kommande två veckorna... Men det har nu inte riktigt gått så. Mitt dygn har nämligen bara 24 timmar. Just nu är det ett litet problem. Så i julklapp har jag önskat mej två timmar till per dygn. Men jag gissar att jag inte varit tillräckligt snäll för sannolikheten att jag får det är ju rätt minimal. 

Min Mammalediga tid sjunger också på sista versen. Vilket betyder att jag försöker träffa alla mammalediga vänner och systrar så mycket jag bara hinner. Vi har haft tre playdates denna vecka, plus brunchen på tisdag. Kanske inte så konstigt att jag inte hunnit med pepparkakshusbaket, julpyssel och inslagning av julklappar då... Till råga på allt har Maken varit lite krasslig och då får jag ju mindre avlastning med barnen. Så då hinner jag ännu mindre. Som tur är han nu frisk igen och det är dessutom veckoslut imorgon. Mina planer är som vanligt orealistiska. Mina to-do-listor är kilometerslånga och jag tror på allvar att jag kan hinna med allt, men kommer kanske hinna med 1/5 del. 

Men jag skall göra mitt bästa att ta igen så att jag kanske kan slappa sen sista veckan innan jul?! Eller så slappar jag på jullovet då. Fast då är jag ensam med kidsen igen då Maken jobbar mellandagarna... Så det troligaste är väl att jag får börja slappa sen då jag jobbar. På bussen till och från jobbet i alla fall! Ah så skönt det skall bli. Nu skall jag försöka vara lite produktiv så här fredagskvällen till ära. Det betyder vin i soffan, nyaste avsnittet av divorce och lite julklappspyssel i händerna. Trevligt veckoslut hörni, här några bonusbilder från veckan som gått!

barnensrumBarnens rum denna vecka! Tågbanan har varit framme varje dag. 

bloggveckanLillasyster Bus har hittat skor i skåpet i hallen som nog inte är hennes... Väldigt roligt tyckte hon. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar