Den stora vårtröttheten och glädjen över era kommentarer

måndag 5 mars 2018 - 19:42 | 0 Kommentarer

Oj vilken respons på inlägget om jämställdhet i småbarnsfamiljen! Härligt med nya kommentarer varje gång man kollar in på bloggen. Jag måste erkänna att det kändes lite nervöst att klicka på publicera den här gången. För även om jag nog är ärlig och öppen här på bloggen, så kändes inlägget snudd på för privat. Men efter era kommentarer om igenkännande och tips så känner jag att det var rätt beslut ändå att skriva om det här. Det är alltid bra att få känna att man inte är ensam. 

Idag har jag annars varit så trött! Jag tror det är den stora vårtröttheten. För jag sov nio timmar förra natten. Faktiskt så tror jag att jag somnade tidigare än Lillasyster igår. Maken hade i alla fall inte kommit ut från barnens rum innan jag ren sov. Fastän det blir ljusare och solen skinit varje dag de senaste veckorna så blir jag bara tröttare. Måste ta tag i motionerande igen! Fast det går ju inte så bra om man skippar jumppan inte. Men jag bara inte orkade. Om man känner sej färdig för att gå och lägga sej redan klockan sju så är det omöjligt att gå på jumppa en timme senare. Så är det bara, en fysisk omöjlighet. 

Annars då?! Denna vecka blir lite småstressig känner jag. På lördag åker vi västerut för en veckas vintersemester. Och det är en del som skall fixas innan dess, yllemössor att ha under hjälmen måste köpas och slalomselar hittas. Eftersom jag sen är borta en vecka och dessutom opererar handen i slutet på den här månaden så är det en hel del på jobbet som måste fås undan. Bara att gå i säng tidigt ikväll också och hoppas att lite mer sömn kan hjälpa då och att jag förhoppningsvis är piggare i huvudet imorgon?! 

mandagMina nejlikor är nästan fina ännu, fastän jag köpte dem för över två veckor sedan!

mandag1Jag ääälskar mina POV ljuslyktor. De ger iaf lite energi att tända ljus på kvällen och se hur fint de lyser. 

mandag2Och de senaste kvällarna har jag faktiskt stickat lite igen! Mitt mål är att få klart tröjan innan handen skall opereras, för efter det går det ju inte att sticka på flera veckor igen. 

 

 

 

0

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar