headersevendayssvartvitrosa2

Det blir bloggjulkalender också i år!

Skrivet av Hanna Stigzelius 28.11.2019 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Det trodde ni inte va? Att jag skulle få till en bloggjulkalender också i år. Och för att vara riktigt ärlig, så trodde jag nog inte riktigt det själv heller. November har liksom varit väldigt mycket november i år. Så det är inte precis månaden man känner inspiration för att pyssla, skapa och vara kreativ. Men å andra sidan. Jag har pysslat bloggjulkalendrar redan i mååånga år, tror detta blir det sjätte faktiskt. Det hör liksom till.

Så bara för att november är november vill jag inte låta allt det fina med julpyssel rinna ut i sanden. Så jag bestämde mej för att pyssla som en tok på kvällarna sista veckan i november. Och som tur är mina barn mycket ivriga pysslare och har hjälpt mej med fler av årets pyssel. Och faktiskt, så känns november lite bättre när man pysslar. Allt får liksom lite glitterkant, även den mörkaste fotomiljö.

Riktigt 24 pyssel tror jag inte det blir i år. Nån måtta får det vara. Men nog en hel del nytt. Och som tur så har jag då ett digert julpysselbloggkalendersarkiv att ta till de dagarna som jag inte får skapat något nytt. Återvinning ligger ju i tiden. Och har ni lika dåligt minne som jag så kommer även de luckorna kännas som nya. 

3840x2160 white solid color background

Det kommer bli julpynt, tomtar, änglar, godis, barnvänligt pyssel, julgranspyssel och en del glitter. Häng med här i bloggen när jag pysslar mej fram till julafton. 

 

Genom att klicka på kategorierna julkalendern2016. julkalendern2017 och julkalendern2018 hittar du de tidigare årens pysselskörd!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar