headersevendayssvartvitrosa2

Detox-rapport

Skrivet av Hanna Stigzelius 06.01.2018 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Hälften av kuren genomklarad! Och hittills går det bra. Jag har inte ens varit speciellt hungrig. Det är ändå rätt ofta och mycket juice som man skall dricka. Men jag märker att jag är svagare och blir trött när jag gör något ansträngande (typ går i trapporna, haha!). Det här känns bra. Få se om det påverkar på något annat sätt. I natt sov jag i alla fall ovanligt gott. Nu funderar jag mest på hur jag skall fortsätta efteråt. Så jag inte åker in i gamla dåliga ätvanor igen. Noll socker får det i alla fall vara en längre tid framöver. Och ingen pasta och inget bröd! Men mycket grönt och lätt. Mjölkprodukter kan jag nog inte vara utan, men jag tänker i alla fall försöka minska. Kaffe tror jag inte heller jag tänker dricka varje dag längre. Jag klarar ju mej utmärkt utan. 

IMG 1713Istället för te på morgonen dricker jag  hett vatten med citron och ingefära. Det är faktiskt jättegott! Kan bra tänka mej fortsätta med det här efter detoxen. 

IMG 1717Så här såg frukostjuicen ut. Den bestod av rödbet, morot, gulbeta, äppel och citron. Gott!

IMG 1729Och här mellanmålsjuice på eftermiddagen; ananas, äppel, lime och persilja. Och nja, jag ser inte så här strålande ut tack vare jucierna... jag addade visst lite filter... Men om en och en halv dag kanske de inte behövs längre?!

Kommentarer

  • Fager Dam 06/01/2018 6:31pm (6 år sen)

    Mmm, ingefärate är gott! Det brukar jag dricka på vintern, hoppas det tar kål på förkylningarna.

    • Hanna Stigzelius 07/01/2018 8:17pm (6 år sen)

      Ja hoppas verkligen! Orkar så inte med några förkylningar mer. Och jag har nog druckit ingefärste tidigare, just vid flunssor, men inte så här på morgonen istället för te.

Skriv en kommentar