headersevendayssvartvitrosa2

DIY Halloweenpyssel: Skelettdräkt

Skrivet av Hanna Stigzelius 25.10.2016 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Idag har jag fixat min dräkt till vårt Halloweenparty. I flera butiker har jag sett skelettdräkter och jag tänkte att det skulle vara kul att klä ut mej till. Men att köpa en ny dräkt är inte riktigt vad jag har budgterat just nu. Dessutom är det roligare att pyssla själv. Så jag köpte textilfärg för 3€ istället och målade på ett par gamla svarta tajts och en svart blus jag hade i skåpet. Och resultatet är riktigt bra. Jag har ännu tänkt måla ett par strumpor om jag hinner. Men annars får den duga som den är. Skelettsminkning kommer förstås också höra till... Men hela outfiten får ni se sen efter partyt!

Jag började med att rita hur ja ville att mitt skelett skulle se ut på ett vanligt papper. Sedan tog jag en vit färgpenna och skissade lite innan jag började måla. Det gick åt ganska mycket färg men den var lätt att måla med och klottade inte. Lite suddigt blev det i kanterna men jag tycker det bara passar och ser ut som skuggor. Hubbe var i alla fall imponerad av min dräkt. Och jag själv är också riktigt nöjd. Och jag kommer garanterat att var bekvämast klädd av alla Tänk att få ha sina skönaste tights på sej på fest. Perfekt!

1skelettHalloweenskelettdräkten ligger och torkar på matbordet. 

1skelett1Roligt att måla. Nu skall jag ännu stryka det jag målat så borde det hålla tvätt. Ifall jag vill vara skelett också nästa år. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar