headersevendayssvartvitrosa2

DIY: Hussäng

Skrivet av Hanna Stigzelius 16.04.2018 | 3 Kommentarer

1hussang

 

Min svåger är så duktig. Han har byggt en hussäng till min systerson. Ni vet sådana där med husbjälkar i hörnen som syns överallt på instagram och i alla tidningar med barnrum. Och den är bara så fin! Jag måste snabbt knäppa några foton på den igår då vi var där på 2-års kalas. Och jag förstår att min systerson sover gott i den här. Att snickra själv blev också betydligt billigare än att köpa en färdig. De här typerna av sängar säljs ju nuförtiden lite här och där. Och särdeles billiga är de inte. Men om jag förstod rätt blev materialkostnaderna för den här under 100€. Supersnyggt också med svart säng tycker jag. Att kunna snickra är inte så dumt minsann!

1hussang4

Om någon är mer intresserad av hur man gör så kan jag säkert fråga mer? Mått och mängder och så. Nu hann jag inte då det vara kalas och hela familjen och alla barn på plats. 

1hussang1Min andel i det här barnrummet består av molnkudden och vimplarna på väggen. De har jag sytt! Så lite credits kan jag ta åt mej själv också.... heh...

1hussang3

Den här kudden gillar jag också. Den har min mamma sytt då hon hjälpte till att sy gardiner till rummet. Tyget är finsk design från Seinäjoki därifrån Syrrans man ursprungligen är hemma. 

1hussang2

 Så fin säng!! Och extra fin då den är hemsnickrad tycker jag. 

 

 

Kommentarer

 • Julia Holmqvist 16/04/2018 6:47pm (4 år sen)

  Så fin den är! önskar man själv var händig och kunde göra massa snyggt :)

 • Ellen 24/08/2018 7:57am (4 år sen)

  SÅ SÅ fin! Du får gärna fråga om mått och instruktioner på denna säng ????

 • Rosie 03/01/2019 12:55pm (4 år sen)

  Hej! Vill gärna veta måtten på sängen :)

  • Hanna Stigzelius 13/01/2019 9:13pm (4 år sen)

   Jag frågade syrran, men tyvärr är den byggd utan ritningar. Men de utgick från madrassen storlek som är en vanlig barnmadrass från Ikea. Kanske det hjälper lite grann i alla fall?!

Skriv en kommentar