headersevendayssvartvitrosa2

DIY: Legobord

Skrivet av Hanna Stigzelius 23.04.2018 | 1 Kommentarer

Kategorier:

1legbord

Vi fick ett gammalt Ikea soffbord av våra grannar för ett tag sedan. Och jag visste direkt hur jag skulle fixa upp det. På pinterest har jag nämligen sett flera varianter av legobord. Så jag bestämde mej för att fixa ett eget. Det var inte alls svårt. Legovägplattorna köpte jag via Wish. Limmet jag använde var samma lim som jag hade till legotavlan, ett extra starkt från Clas Ohlson. Att jag nu för några veckor sedan fyndade två stolar på loppis för 3€ styck gjorde att bordet nu varit i flitig användning sedan dess. Dessutom tycker jag det är en kul inredningsdetalj på samma gång. Nånstans har jag ännu sett tips på korgar fästa vid kanten på bordet där man kan förvara legobitar i, men jag är inte säker att Ikeas kvalitet klarar av att man borrar i dem... Så jag skippar nog den idéen. Men om någon förverkligar ett likanande och använder ett stadigare bord tror jag det är en superidé. 

1legbord1En grön gräsplatta med mer plats för byggaden skulle också ha funkat bra. Men det är ju nog snyggare så här...

1legbord2Dessutom funkar det också bra som bilbana om man inte vill bygga lego.

1legbord3Vår femåring äääälskar att bygga lego. Och det byggs nog så gott som varje dag!

1legbord4Städigt barnrum för en gångs skull...

Kommentarer

  • Malin 23/04/2018 1:24pm (4 år sen)

    Vilket fint legobord! :) något liknande borde vi också skaffa, men ännu större, så man kunde bygga de stora stationerna där också. Får väl renovera ett helt rum till legorum ;) lillasyster kommer flitigt efter här också nu med sina legofriends byggen :p

    • Hanna Stigzelius 24/04/2018 8:02pm (4 år sen)

      Tack :) Samma princip funkar säkert för ett störra bord också skulle jag kunna tänka mej! Och jag gissar att Lillasyster snart kommer fast i legoivern hon med, bara hon blir lite större så!

Skriv en kommentar