headersevendayssvartvitrosa2

DIY: Pappersförvaring till barnrummet

Skrivet av Hanna Stigzelius 07.09.2016 | 3 Kommentarer

Jag har sjukt bra pysselflow just nu. Idag fixade jag en pappersförvaringspåse som jag tänkt fixa hur länge som helst. Och den blev så fin. Väldigt lik de från Tellkiddo till exempel. Fast unik och till en femtedel av priset... Jag använde mej av brunt sk. "kraftpapper" och vitt paketpapper. Båda hittade jag på citymarket. Istället för lim så använde jag scrapbooking tejp som fäster på båda sidorna. Sjukt behändig när man pysslar och inte vill klotta med lim. Så här gjorde jag:

papperspaseDu behöver: tejp, sax, kraftpapper och presentpapper. Samt en låda i den storlek som du vill att påsen skall bli. Jag använde vår tidningskorg som är rektangulär. 

papperspase1Eftersom jag använde dubbelt papper så tejpade jag med scraptejpen runt med kanterna så att de två arken hölls ihop. Måtta runt din låda och klipp. Fäst pappret runt lådan. 

papperspase2Paketera ena ändan som du skulle paketera ett paket. Fäst med scraptejp. Det gör inget om det blir lite skruttigt... Det här blir bottnet och syns inte sen. 

papperspase3Ta bort din låda inifrån. Vik lite i hörnen av påsen och vik ner i den övre kanten.

papperspase4Dekorera om du vill. Jag ritade en panda på min påse med svart tusch. 

papperspase5Fyll med t.ex. mjukisar och placera i barnrummet. Tadaa!

papperspase6Få se nu hur länge den håller med en klåfingrig ettåring i huset. Den är ju trots allt gjord av papper... Men om den inte håller så är jag iaf glad att jag inte betalade 25€ för den!

papperspase7Jag tror faktiskt att jag måste ta och vika en till. Eller fem?!

 

Kommentarer

Skriv en kommentar