headersevendayssvartvitrosa2

En dubbel dagens

Skrivet av Hanna Stigzelius 21.04.2016 | 1 Kommentarer

Idag matchar Lillasyster och jag. Vi är båda randiga men tvärtom. Lite gulligt tycker jag. Ännu gulligare är syskonmatching. Men det är inte lätt att hitta kläder som passar till både flickor och pojkar tycker jag och som kan matchas. Till samma sort är det hur lätt som helst. Jag skulle till exempel gärna klä barnen i likadana mössor eller jackor, men olika färger. Men det är hur svårt att hitta som helst?! Nåh, mössor tänker jag sy själv så det löser sej. Och så kommer de ha likadana Pop windfleecer i sommar så det får duga. En mörklblå windfleece skulle jag förresten också gärna ha själv. Var finns de i vuxen storlek månne?!

dagensMin favoritklänning just nu, en gammal från Vila, den börjar bli helt noppig av alla tvättar :/ Lillasysters tunika är från Lindex men jag har hittat den på loppis. Hårbandet är från H&M. 

dagens1Så sött! Och inte ens rosa för en gångs skull....

Kommentarer

  • Jessica 23/04/2016 8:45am (4 år sen)

    Köpte från name it softshelljackor, åt både licka o pojke..båda med mörkblått botten o sen olika färgers dragkedjor o fickor. Ser superkivoga ut..matchade ;)

    • Hanna Stigzelius 23/04/2016 3:28pm (4 år sen)

      Ah! Tack för tipset. Nån som fattat att folk vill matcha också barn av olika kön. Jag gillar Name-it annars också så måste absolut kolla in dessa :)

Skriv en kommentar