headersevendayssvartvitrosa2

En första rundtur i huset

Skrivet av Hanna Stigzelius 07.08.2020 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Pust, det har varit en så tung vecka! Att komma tillbaks efter fyra veckors ledighet var betydligt svårare än jag kunde tro. Tidigare somrar har jag haft semestern uppdelad med max tre veckor ledigt i sträck. Tydligen har det skillnad! Nästa år tänker jag göra semestercomeback på en onsdag eller torsdag, så kanske det känns lite lättare?! Att Maken varit flunssig och barnen därmed måstat vara hemma har ju inte gjort saken lättare. Nå nu är iaf coronatestet gjort och om någon dag borde vi få besked. Jag tror nog inte det är corona, utan bara allergi i kombination med en lättare sommarflunssa, men säkert kan man ju inte veta förrän vi får testresultat. Fram till dess försöker vi undvika folk och jag har haft på mig ansiktsmask då det varit oundvikligt. 

Men det var ju inte det jag egentligen skulle skriva om! Utan det att vi nu fått nycklarna till huset. Varje gång jag går runt i vårt hus så slår det mej bara hur perfekt det är. Ikväll har jag också varit och shoppat målfärg. Så nu på veckoslutet skall det målas. Om ni vill se mer av vilka kulörer som det skall bli, samt en liten rundvandring i huset, så kika in på mitt Instagram konto: Lillahannaistoravarlden Där uppdaterar jag mer kontinuerligt om huset och flytten! Wihuu så kul detta skall bli. Och thank God att det är veckoslut!!!!

EDIT! Jag har nu pinnat fast hus-rundturerna i min profil på instagram. Du hittar den under den rosa bollen med texten Hemma hos oss! Så du kan se dem även om du missade storiesarna förra veckan.

IMG 4298Ett snabbt foto taget när jag runt i huset på en fiilisrunda efter att ha fått nycklarna. Tänk att det är vårt?!

 

 

Kommentarer

  • Marie 08/08/2020 1:04am (3 år sen)

    Ohh så fin öppen planlösning

Skriv en kommentar