headersevendayssvartvitrosa2

En fredagslista

Skrivet av Hanna Stigzelius 14.06.2019 | 0 Kommentarer

Bäst i veckan hittills:
Hm, veckan gick så snabbt. Men det bästa var kanske all positiv feedback jag fick på jobbet efter att vi haft konsernledningen inom mitt område på besök för att diskutera projektet jag jobbat med den dryga senaste månaden. 

Sämst i veckan hittills:
Lillasyster insomnia. Hon är hopplös på kvällarna. Kvällspigg har hon alltid varit, men nu i och med värmen och ljuset har det eskalerat ytterligare. Att hon har somnat innan 21:30 är mer undantag än regel... Det gör mej tokig att inte få ro på kvällarna!  

Där har jag ont:
Jag har tränat på gymmet två morgnar denna vecka. Och efter bägge gångerna har det kännats i låren. I mitt program finns två tunga lårövningar som tar knäcken på mej. I synnerhet som det de senaste två veckorna innan bara blivit ett gymbesök då Maken varit så mycket bortrest. Ajajaj. Men en bra sorts värk ändå!

Det tänker jag mycket på:
Jobbet. Jag har fått rätt mycket ansvar på sistone och flera egna projekt. Vilket är superkiva och jag gillar det mycket. Men det kräver också mycket. 

Det klär jag mig i:
Två dagar denna vecka har jag klätt mej i kavaj. Känns så dressat på nåt vis, men jag gillar det ändå. Annars är det mest svarta jeans och skjorta som jag känner mej bekväm men ändå business i. Och denna vecka har också espadrillerna kommit fram!

Nästa vecka ser jag fram emot:
Nå midsommar förstås! Vi åker ut till skärgården med ett kompisgäng som vanligt och det skall bli så skönt. Sill, nypotatis, jorgubbar, skumppa och kanske ett första dopp i havet för i år?!

På fritidsfronten:
Vilken fritid?

Det dricker jag?
Kaffe på jobbet. Och ett glas skumppa idag faktiskt. En tidigare kollega gick i pension och bjöd oss alla på skumppa. Mycket trevligt tycker jag. Annars bubbelvatten och vanligt vatten. Fast ett stort glas rött skulle nog sitta fint ikväll om barnen vill somna i tid... 

I dag händer detta:
Om en stund skall jag ropa in barnen från gården och ge dem kvällsmat. Sen hoppas jag på en snabb och smärtfri läggningsprocedur och att de slocknar som små ljus. Mer troligt är att det drar ut på tiden och att jag kommer krokna innan Lillasyster... Utopin innehåller också en film och ett glas rött. Kanske några popcorn också?!

Och på lördag det här:
Imorgon har vi absolut noll planer. Så skönt. Jag hoppas på sol och varmt väder. Då tänker jag mej först en morgonlenkki när jag vaknar. Sen lite trädgårdsfix och kaffe i solen på förmiddagen. Bara chill och familjehäng hela dagen. Just vad vi behöver tror jag. Det har varit proggis så gott som varje veckoslut den senaste tiden.

Söndagen tillbringas på detta vis:
Hubbe är bjuden på kalas så honom skall jag skjutsa på. Annars samma som lördag. Noll planer!

Och mest av allt önskar jag detta:
Sol och värme till midsommar. En lottovinst skulle också alltid vara välkommen....

IMG 8648 tileEn av veckans kavajer fotad i parkeringshusets hiss (som är perfekt för selfies). Och en gårdsplockad bukett som har gett mej glädje här hemma hela veckan. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar