headersevendayssvartvitrosa2

Energisk måndag utbytt till trött tisdag

Skrivet av Hanna Stigzelius 30.01.2018 | 1 Kommentarer

Igår hade jag så mycket energi. Orkade till och med åka till butiken efter jumppan klockan tio på kvällen. Och föna håret efter att jag duschat och klockan nästan var elva. Och röra ihop en övernattengröt som jag åt imorse på jobbet. Idag orkar jag ingenting alls. Jag kände redan på jobbet på eftermidden att musten liksom sögs ur mej. Inte såå konstigt kanske eftersom jag somnade först närmare tolv. Och steg upp lite efter klockan sex imorse. Jag vet inte om det är på grund av min stigande ålder, men jag känner att sömn blivit allt viktigare för min energi. För att inte tala om glåmigheten. Det är så stor skillnad på hur man ser ut, om man sovit 8 eller 6 timmar. Jag ser det i alla fall direkt i spegeln. Så var det inte för fem år sen minsann. 

Men en grej som åtminstone gav lite energi, var den glädjande upptäckten att det inte längre är mörkt när man hämtar på dagis lite före fem! Det finns hopp. Snart är det vår. Bara en dag kvar av januari och sen är det redan februari. Februari är en kort månad och sen är det redan mars. Och i mars blir det nog vår. Jag kommer överleva också den här vintern! Halleluja. Kanske det också skulle hjälpa om man kom ihåg att ta sina d-vitaminer?! Jag är världssämst på att komma ihåg mina. Till barnen ger jag nog deras multivitas varje dag, men kommer jag ihåg att äta själv?! Noupp!

P.S. Denna vecka är det jag som uppdaterar sevendays.fi:s instagramkonto. Så klicka dej in där för att se lite småglimtar från min vecka. Minst ett inlägg och några stories varje dag är mitt mål. 

villhavarFör ett år sedan just denna tid på året, försökte jag lura mej att det var vår med hjälp av rosa blommor. Ser ut att ha funkat ganska bra. 

 

Kommentarer

  • Mk 01/02/2018 2:30pm (6 år sen)

    Kom att tänka på vardagsrumban då du skrev du hämtar barnen lite före fem. När äter ni middag och vad, värmer ni bara upp nåt?

    • Hanna Stigzelius 01/02/2018 8:11pm (6 år sen)

      Nja, oftast lagar vi nog nåt då när vi kommer. Men det måste vara mat som går snabbt. Barnen brukar vara hungriga. Max 20 minuter får det ta. Pasta, spenatplättar, nuggets. Tyvärr en del halvfabrikat. Men jag tycker huvudsaken är att det går snabbt och alla äter. Själv äter ja ofta en sallad istället.

Skriv en kommentar