headersevendayssvartvitrosa2

Första augusti, är sommaren slut nu?!

Skrivet av Hanna Stigzelius 01.08.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Första augusti idag. Första dagisdagen för barnen igen efter ett, för dem, dryga sex veckor långt sommarlov. Tredje dagen jobb för mej efter min semester. Och jag kan väl inte direkt påstå att det skulle vara en lätt anpassning för oss alla att gå tillbaka till vardagen. Lillasyster frågade idag vid kvällsmaten när vi åker ut till holmen igen. Och det har kännats sällsynt trögt att motivera sej på jobbet. Men månne det inte tar sej snart. Känslan var ren mycket bättre idag än vad den var i måndags!

Ute är det ju dessutom fortfarande pangsommar. Och även om många klagar över hettan så älskar jag den. Det är så skönt när man inte behöver frysa! Jag blir varje gång lika förvånad när jag stiger ut från vårt iskalla kontor och känner den härliga tropiska värmen komma emot mej. Fast lite svårt att klä sej så man inte fryser inne just nu... På jobbet då. Hemma, i synnerhet i övrevåningen, har vi det nog varmt och skönt. Som tur finns det inga mygg pga torkan så vi sover med alla fönster öppna och det går hur bra som helst. 

Den här sommaren gick nog extra snabbt på nåt vis. Men hej, bara fyra månader kvar till jul då. Hehe. Och poff så är det sommar igen sen. Egentligen gillar jag ju hösten. Men kanske det beror på värmen eller nåt, för jag har inte alls fått den när höstlängtan och nystartskänslan ännu. Får hoppas de kommer sen med de svalare vindarna. Det ryktas ju om att de kommer fortare än man anar. 

bholmInte så konstigt att Lillasyster (och jag) längtar tillbaka hit...

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar