headersevendayssvartvitrosa2

Fotoshoot

Skrivet av Hanna Stigzelius 02.03.2016 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Idag har vi varit med om något spännande, barnen och jag. Nämligen en fotoshoot för en tidning. Fast det låter lite mer glamouröst och coolare än vad det var kanske. Fotona skall komma med i Maku-lehti, så det var inte ens vi som var huvudfotoobjekten utan maten. Vi var bara statister i bakgrunden för vårfesten som skulle fångas på bild till reportaget. Men roligt var det i alla fall. Även om det aldrig är speciellt avkopllande att vara någonstans med mina små filurer. Som tur hölls fotoshooten i en radhuslägenhet där det bodde en barnfamilj så Hubbe hittade genast en massa leksaker som underhöll dem emellan fotosessionerna. De små glimtar jag fick se av bilderna verkade också bra. I slutet april/maj kommer tidningen ut. Spännande!

fotoshoot

Vi skulle ha fått smaka på maten, men Lillasyster blev så trött så vi måste åka. Men allt såg jättegott ut. 

fotoshoot0

De två minsta små modellerna. 

fotoshoot1

Vi skulle klä oss i blått, turkost eller pinkt. Det här var det bästa jag kunde hitta. Som tur dög det och passade fint in i färgtemat.

fotshootDen duktiga fotografen in action. 

Kommentarer

  • N 03/03/2016 12:29pm (7 år sen)

    Intressant att du visar någon annans barn för hela världen, men suddar ditt egna barns ansikte. Har du lov av den andra lilla flickans föräldrar att visa upp henne för alla på din blogg? Den som lägger ut foton på internet på detta sätt, måste ha lov till det av dem som syns på fotot.

    För övrigt var det intressanta rätter på menyn, recept att se framemot senare i vår.

    • Hanna Stigzelius 03/03/2016 1:44pm (7 år sen)

      Jag har lov av hennes föräldrar att visa hennes ansikte ja :) Och faktiskt så känner jag att om någon annan la ut bilder på mina barn utan att man kan veta att de är just dem, så är det inte så farligt. För mej är det anonymiteten som är orsaken till att jag suddar dem. Jag vill inte att man skall kunna googla deras namn och hitta hela deras barndom i text och bild. Genom att sudda ansiktet och inte skriva ut deras namn kan man inte hitta dem lika lätt. Annars tycker jag det är okej med bilder på dem. Bara man kan hitta dem genom att söka ;-)

Skriv en kommentar