Frågestund och önskeinlägg

lördag 10 juni 2017 - 09:11 | 9 Kommentarer

De senaste veckorna har jag haft en liten motivationssvacka när det kommer till bloggen. Bloggandet, som jag älskar, har nästan kännats som ett måste. Som en del i min långa to-do-listan som bara måste göras. Och så vill jag ju inte att det skall vara. Så ÄR det inte, inte på riktigt. Jag tycker om att blogga. Tycker om att dela med mej av min vardag. Tipsa om grejer. Inspirera, om inte någon annan, så åtminstone mej själv. Men nu den senaste månaden har jag nog inte varit så inspirerande precis. Men jag tror jag vet vad som skulle hjälpa. En frågestund! Och förslag på önskeinlägg! Så shoot. Vad vill ni att jag skriver om? Och är det något ni undrar? Jag lovar svara på allt och blogga alla rubriker. Handen på hjärtat. Och i samma veva hoppas jag återfå gnistan igen.

 

Så shoot! Alla måste kommentera! Om det så är bara något minilitet ni funderar på!

IMG 2020 Dagens blomtips: Knipsa in några kvistar syren. Gratis och doftar ljuuuvligt!

 

Kategorier:

Om mig

9

Kommentarer

  • Mk

    10.06.2017 09:56 (7 månader sen)

    Gillar DIY (och lättlagade mattips)


  • Åsa

    10.06.2017 12:35 (7 månader sen)

    Era vardagsmaträtter, har en kräsen 1 åring och har helt tappat gnistan för matlagning eftersom bara ett fåtal rätter går hem och själv är man ju ur led på att äta just dem.


  • Eva

    10.06.2017 14:02 (7 månader sen)

    Berätta gärna om hur vardagen och livet förändrades när du blev mamma för andra gången. Hur fick ni vardagen att gå ihop med en nyfödd liten tjej och storebror. Kände du dig tryggare i din roll som mamma med lillasyster än med storebror.


  • Sofia

    11.06.2017 09:09 (7 månader sen)

    Känner du dig klar med två barn eller skulle du vilja ha flera? Hur tror du att ditt liv ser ut om 5 år? Jag är själv insnöad på boende och var/hur man vill bo. Hur tänkte ni kring detta då ni köpte er bostad? Vilka kriterier hade ni? Har de ändrats? Trivs ni där ni bor? Detta kunde kanske vara ett önskeinlägg?! Hur ser en vanlig hemmadag ut hos er?


  • Jill

    11.06.2017 22:01 (7 månader sen)

    Det här är värsta nördfrågan men jag är nyfiken på om du ännu spelar Pokémon Go? På vilken level och hur många har du i din pokédex? Ekenäs är ett ypperligt resmål för pokémonjakt, se det som ett tips :) Jag kämpar för tillfället med att komma till level 30, ca 30 000 xp kvar...


  • Sarah

    11.06.2017 22:19 (7 månader sen)

    Vi skall börja potträna vår 2 åring.. nyfiken på hur det går/gått för er?


  • Mia

    12.06.2017 08:36 (7 månader sen)

    Ni har ju rest runt i Thailand en del, kan du skriva en guide eller tipsa om de bästa ställena? Så får du gärna berätta hur man snurrar en vardag med två jobbande föräldrar och två barn. :) Hur delar ni upp dagen? Vem för barnen till dagis, när hinner ni shoppa mat och vem lagar den? Äter ni alla tillsammans på vardagar? När ska man hinna träna, hänga upp byket och tömma diskmaskinen? Tack för att du skriver och delar med dig! Jag är dålig på att kommentera men läser flitigt :)


  • Ano

    12.06.2017 19:47 (7 månader sen)

    Sku va inteesserad att veta lite om din karriär. Du behöver inte berätta specifikt var du jobbar men lite hur det hela kom till. Visste du alltid vad du ville studera? Fick du genast jobb efter studietiden? Har du jobbat på samma ställe enda sedan du blev färdig med studierna? Hur långt in i karriären var du då du fick barn?


  • Marie

    12.06.2017 21:57 (7 månader sen)

    Min favoritfråga till andra tvåbarnsföräldrar: Hur kommer barnen överens just nu? Vad gillar de att sysselsätta sig med tillsammans?


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.