headersevendayssvartvitrosa2

Fria fredagen

Skrivet av Hanna Stigzelius 11.05.2018 | 0 Kommentarer

Noupp, jag har fortfarande inte börjat känna mej ensam och övergiven! Utan jag njuter fortfarande fullt ut av att vara själv. Idag har jag ju visserligen varit på jobb en stor del av dagen. Men på jobbet var det också lugnt och skönt eftersom det är klämdag. Lyckades jobba undan en hel del, så det känns förstås bra. På vägen hem stannade jag i Iso Omena och köpte bland annat en ny mixer. Jag behöver en som kan krossa is. För jag har fått för mej att jag vill bjuda på mojito som fördrink imorgon på min tjemiddag.

Imorgon blir det nämligen party! Några av mina väninnor kommer över för grillmiddag, skumppa i solen och drinks. Troligen blir det också eurovision också bara gästerna orkar stanna så sent?! De flesta andra är ju också småbarnsmammor, så få se hur vi riktigt orkar, hehe. Jag är i alla fall superivrig. Jag tänker duka flickigt och fint. Förbereda och fixa hela halva dagen och bara njuta av att kunna göra allt i min egen takt. När vi har middagar med Maken brukar liksom inte fin dukning vara prio ett. Och om man har två barn som också skall underhållas där emellan så är det rätt sällan man hinner förbereda en efterrätt i två dagar...

Jag hann också sitta ute i solen och njuta lite ikväll. Jag kan inte fatta att vädret är så här fantastiskt. Det är verkligen sommarvärme där ute nu. Jag måste testlaga mej en mojito. Jag har fått för mej att de är svårlagade?! Men jag tyckte i alla fall att jag lyckades på första försöket. Antingen är jag en naturbegåvning, eller så hade jag tur. Vi får väl se vad gästerna tycker imorgon. Någon middag orkade jag inte heller med. Så det blev ostar och batong i soffan. Helt legitimt om man är ensam hemma vah?!

IMG 3395Afterwork mojito i kvällssolen. Helt underbart!

IMG 3397När solen försvann ner bakom träden blev det dags för middag. Sällsynt vällagad idag. Hehe...  Och vinet var öppnat sen i onsdags då Maken öppnade en flaska för att fira sin semester. Så ni nu inte tror jag helt spårat ur här!

IMG 3402Men jag kan ju inte bara chilla. Så jag måste skriva lite listor inför fixandet till morgondagens middagsparty. Nu känns allt under kontroll. Listor fixar allt. Nu skall jag gå ner till soffan igen och se nån riktigt bra film, fast en sån där bra som inte Maken gillar att se!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar