headersevendayssvartvitrosa2

Fröknäcke utan kolhydrater

Skrivet av Hanna Stigzelius 11.01.2017 | 3 Kommentarer

Kategorier:

För tillfället undviker jag ju kolhydrater. Det betyder att jag ätit äggröra till frukost nu i en dryg månad. Så det börjar bli lite enformigt minsann. Och eftersom det är kallt så är jag inte så sugen på yoghurt, det är för mej en sommarfrukost som man äter när det är varmare. Nej det som jag saknar är bröd. Med massa goda pålägg. Jag orkade inte baka något lchf-bröd, eftersom det är bara jag som äter dem och hållbarheten är några dagar. Så istället testade jag på det här fröknäcket. Och det blev superbra. Knaprigt, gott och lätt att baka var det också. Så det fick bli min frukost idag. Med mosad avokado på. Mmm...

froknackeNästan bara frön i detta knäckis! Tack vare psyllium, pofiber och linfrön hålls det ändå bra ihop också smular sej inte. Och inget mjöl!

froknacke1Bästa smörgåsen!! Lite olivolja och citronpeppar på toppen gör den perfekt. 

Kommentarer

 • Sonja 11/01/2017 1:01pm (3 år sen)

  Vi var inne på samma knäckebrödspår idag. ;) Ska testa ditt recept också, det lät gott!

  • Hanna Stigzelius 11/01/2017 6:34pm (3 år sen)

   Jo jag märkte det X) Great minds think alike?!

 • Therese 11/01/2017 5:55pm (3 år sen)

  Jag brukar baka kolhydratfattigt bröd, skära i skivor när det svalnat och sen frysa ner. Då är det enkelt att ta upp lämplig mängd. :)

  • Hanna Stigzelius 11/01/2017 6:34pm (3 år sen)

   Jo det måste jag nog testa! Just nu är vår frys bara proppfull...

 • Sandra 23/01/2017 7:44am (3 år sen)

  Jag har ett S U P E R-recept på fröBRÖD som blir så otroligt smarrigt och mättande! Måste bara gräva fram receptboken OCH inspirationen på samma gång... Men då ska jag dela med mig!

Skriv en kommentar