headersevendayssvartvitrosa2

Fusk smoothiebowl

Skrivet av Hanna Stigzelius 15.04.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Godmorgon Påsklördagen! Så härligt att det är bara lördag idag fastän det känns som söndag. Skönt att ännu ha två lediga kvar. Idag fick Maken sovmorgon och jag steg upp med barnen. Det var ändå inte så farligt eftersom de väluppfostrade sötnosarna vaknade först lite före åtta. För tillfället sover de så bra. *Peppar, peppar*. Somnar snällt om kvällarna och sover hela nätterna igenom och vaknar inte allt för tidigt. Vi hade planer på att ta bort Lillasysters tuttisar nu under påsken men vi får se om vi orkar ta fajten. Det är ju så skönt att sova...

Efter att barnen ätit frukost och bänkat sej framför barnprogram på tv:n, så åt jag frukost ensam i lugn och ro. Älskar det! Idag blev det en fusk-smoothiebowl. Att dra fram mixern och ha sej kan ju kännas lite väl omständligt på morgonen. Så jag blandade bara lite chiafrön (som svällt till sej i lite vatten i 5 minuter), kvarg och Valios luonto+ yoghurt med blåbärssmak och hällde upp det i skålen. Några frysta hallon, kokosflingor och hampafrön på och vips har man en mumsig smoothiebowl med mycket lite ansträngning. 

fusksmoothiebEn lugn och god frukost är livskvalitet för mej.

fusksmoothieb1Supergott och mättande. Både kvarken och chiafröna gör att man inte blir hungrig så snabbt. 

fusksmoothieb2Te är också ett måste för mej varje morgon. När jag packade upp nejlikorna jag köpte i veckan så bröts en av blommorna med den räddade jag i denna minivas från H&M home. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar