headersevendayssvartvitrosa2

Glad vändag ♥

Skrivet av Hanna Stigzelius 14.02.2019 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Så gick det en vecka igen, utan att jag tittade in här en enda gång. Även om bloggen varit i mina tankar så gott som dagligen. Men som vanligt hinner jag inte riktigt med. Ruuhkavuodet, ni vet väl hur det är vid det här laget. Jag tycker att jag liksom knappt skriver om något annat?! Och på en vecka har det väl inte heller hänt så mycket. Lugnt skönt veckoslut, passligt stressig vecka på jobbet och småbusiga barn. Vardag som bäst. Fullproppade dagar så man är helt slut på kvällen och bara inte orkar blogga. Inte skulle jag egentligen orka nu heller, men eftersom jag måste printa lite kalasgrejer så råkade jag sitta vid datorn. 

Det som upptar mycket av mina tankar just nu är Hubbes kommande kalas som går av stapeln på söndag. Igår pysslade jag Stormtrooper-marchmallows som skall pryda cupcakesen. Imorgon skall jag börja med kakorna och dekorerande av hemmet. Vi har Star Wars ballonger, jag skall pyssla Star-wars girlanger av det jag har printat och Hubbe har pärlat Star wars motiv med hamapärlorna. Det kommer bli så bra så. Jag älskar det här med kalas. Men jag skulle förstås gärna ha en hel extra ledig dag för att verkligen hinna fixa allt just så som jag vill ha det. Nu har jag bara lördagen, men månne jag inte hinner med allt?! 

Vad annat?! Ikväll var vi på Valentindisco på barnens dagis som föräldraföreningen ordnade. Superkiva, i synnerhet för barnen, men föräldrarna är också trevliga så jag trivdes jag med. Allt dansande gjorde så att till och med Lillasyster somnade snabbt ikväll. Hon har haft en del buskvällar nu denna vecka, så detta var välbehövligt. Glad vändag alla bloggisar ♥ ! Ni skall veta att jag är så glad över att ni alla tittar in här, fastän jag inte orkar blogga så mycket som jag skulle vilja ♥ '

senaste dagarnaMin mobilbildskörd för den senaste veckan, fredagstacos, veckoslutshem med nya fräscha blommor, glad typ påväg på kalas, Lillasyster testar rockringar på kalaset, övernattengröt till frukost på jobbet och mina dekorerade marchmallows. 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar