headersevendayssvartvitrosa2

Glada Vappen

Skrivet av Hanna Stigzelius 30.04.2016 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Glada vappen på er! Här hos oss är det nu städat och klart för gästerna som snart börjar droppa in. Vi blir hela 13 vuxna och 6 barn. Så jag gissar att det blir en livad eftermiddag/kväll. Inte kan jag riktigt förstå att vi blir så många barn heller. Förra året var det typ fortfarande bara Hubbe och Gudsonen. Och nu är det tre gånger fler?! Och mer på kommande... Härligt. 

Kylskåpet är riktigt fullproppat. Ingredienser till 36 hamburgare kan man hitta där. Grillen kommer gå varm. Vädret verkar som tur vara på vår sida *peppar,peppar*. Ännu igår var prognoserna rätt ostadiga. För inomhus ryms vi nästan inte riktigt... Så vi får hoppas på det bästa. 

Imorgon tar vi nog det bara lugnt. Kajsaniemi, som för mej var en tradition varje första maj som barn, kommer vi nog inte att orka med. Det vet jag redan nu. Kanske sen om några år när barnen är lite större?

gladavappenHubbe med årets ballonger. Först valde han en dinusaurie-ballong. Men vid kassan hittade han sen den här med Elsa&Anna och efter det fanns bara den. Jag hjälpte Lillasyster med hennes val...

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar