headersevendayssvartvitrosa2

God jul!

Skrivet av Hanna Stigzelius 23.12.2019 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Julefriden börjar lägga sej över casa Stigzelius. Min todo-lista har bara en grej kvar att stryka över. Sen kan jag lägga mej på soffan och vänta in julen. Imorgon är den här. Den dagen mina barn väntat på i en dryg månad. Man märker minsann på dem att vi haft en ledig dag då jag haft lite för mycket att göra och att de är väldigt förväntansfulla. Nerverna är lite smått på spänn och ljudnivån har varit lite högre än vanligt. 

Det blir en väldigt traditionell jul för oss. Julafton hos Svärisarna med alla Makens bröder och deras familjer. Julgubben ryktas vara på kommande och det kommer finnas god mat och paket i drivor. Vi kommer fira på så länge barnen orkar. Sen hoppar vi i en taxi och åker hem igen. Juldagen är det sen pjamisdag som gäller. Hela dagen! Bara familjen hemma med noll planer. Julannandag så blir det jul nummer två, denna gång hos mina föräldrar med alla mina systrar. Julmat och paket vol 2.

Sen får det vara färdigjulat för i år! Men inte färdigt med jullovet. Barnen och jag är lediga ända till trettondagen. Och hela familjen åker på skidresa till Norge över nyår. Snö i massor och alla fyra i backen , brasa på kvällen i stugan och champagne vid tolvslaget. Så ser det ut i mina planer i alla fall. 2020 kom bara. Jag är redo. Och om jag orkar och hinner där någon mellandag innan resan, kanske jag får bloggat bokslutet för 2019 också. Alltid bra att blicka lite bakåt också, innan det är dags för nya tag och nya kapitel! 

bloggminskadeDSC01913Jullovsledig sötnos i julklänning och juliga tofsar i håret. Smålego, THE leksak hos oss 2019. För både Lillasyster och Hubbe. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar