headersevendayssvartvitrosa2

Halva veckan rapport

Skrivet av Hanna Stigzelius 06.09.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Så har halva veckan gått. Jag har varit flunssig men börjar äntligen känna mej bättre. Dagarna rusar. Jag förstår verkligen att man kallar den här tiden i livet för ruuhkavuodet. Men jag gör verkligen mitt bästa för att ta vara på små stunder. Försöker vara närvarande. Det är ju det här som är livet. Jag vill inte att det bara går förbi. Att jag bara hela tiden längtar till veckoslutet. Man kan göra mycket av sin vardag om man bara försöker. I måndags blev vi till exempel ute när vi kom hem från dagis. Tjugo minuter frisk luft gör redan skillnad! Så skönt. Fastän det blivit kallt nu. I morse var det bara 5 grader. 

Jag har också tagit upp stickandet igen. Det blev en liten sommarpaus tydligen. Men nu är jag igång igen. Och det ser ut som att det faktiskt skall bli en tröja av det hela. Min första tröja i vuxen storlek. Fast kanske bäst att inte ropa hej innan man är över bäcken... Jag stickar en marygenser och skall nu börja med mönstet. Så det gäller att lite koncentrera sej. Stickandet är så avkopplande. Perfekt att ta bort stress efter dagen. Att nolla hjärnan. Och så kan man glo på tv med lite bättre samvete. Fast nu då Maken tittat på Narcos (inte riktigt min kopp te) så har jag istället lyssnat på ljudbok när jag stickat. Mysigt det med. Och jag har satt på timern på Enjoy Candelsarna. Så nu tänds de när det mörkar. Vardagsmys deluxe.

IMG 0583Mm. Grillad rönnbärssoppa. Få se om vi får städat på bakgården till veckoslutet. Sommaren är ju slut nu så parasoll och vattenbanon kanske skulle kunna städas undan....

IMG 0587Skönt med frisk luft. Fast man behöver dunjacka och tjock halsduk redan. Men ännu blommar det och är grönt!

IMG 0589Stickningen går framår. Själklart blir min tröja rosa...

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar