headersevendayssvartvitrosa2

Hannas julklappstips: till Männen i familjen

Skrivet av Hanna Stigzelius 23.11.2016 | 0 Kommentarer

Kategorier:

OBS! Inlägget innehåller reklamlänkar!

Jag har knåpat ihop några julklappscollage till bloggen. Allt för att inspirera er att hitta fina julklappar till nära och kära. Själv har jag som mål att fixa alla julklappar klara senast till lucia. Så att jag sedan kan koncentrera mej på annat julstök efter det. De flesta klapparna tänker jag beställa på nätet. Så lätt och skönt när man kan sköta julklappsshoppingen på kvällen efter att barnen somnat. 

Att hitta på julklappar till vuxna män är kanske det svåraste. Kanske för att jag alltid annars försöker ge något som jag själv skulle vilja ha, men här fungerar det inte riktigt då mottagare inte alls är som jag... Men helt omöjligt är det inte. Det finns några grejer som brukar funka till de flesta. Som kläder, elektronik, böcker eller något ätbart. Det funkar i alla fall på de män som finns i min familj.

Vad brukar du ge till Pappa/Svärfar/din Man eller Bror?

julman

1. Min Man har använt sina vinterskor som han fick i julklapp för något år sedan massor. I pulkabacken, på utfärder och promenader. Som småbarnsfar (och varför inte annars också!?) behöver man ett par varma praktiskta skor. Sorel är de bästa i mitt tycke. 

2. När det kommer till de mjuka paketen är accesoarer det lättaste att köpa. Kanske en snygg mössa?!

3. Eller en skön halsduk. Den här skulle jag nog låna om Maken fick en sån tror jag...

4. Vem gillar inte en man som doftar gott. Och deo behöver alla. De här från Hugo Boss doftar gott enligt mej.

5. Strumpor är en riktig klassiker. Det behöver alla män alltid!

6. En bra bok är nästan ett måste att få i julklapp. Den här nya av "hundraåringen som klev ut genom fönstret-författaren" tror jag skulle gå hem hos männen i min familj!

7. En snygg klocka är uppskattat! Denna från Triwa gillar jag. Klassisk men trendig. 

8. En snygg läder plånbok är också en fin klapp. 

9. Vantar som man kan spela Pokemon-go med! Det tänker jag i alla fall köpa till min Man. 

10. Elektronik brukar också gå hem hos Män. Kanske ett par snygga hörlurar?

11. Eller en snygg högtalare. Den här funkar med bluetooth och borde ha bra ljud. En sån skulle jag kunna ha i vårt kök....

12. Pjamisbyxor har jag köpt till min Man de två senaste jularna tror jag?! Perfekt julklapp, så kan man mysa runt i den nya pjamisen sen hela julhelgen. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar