headersevendayssvartvitrosa2

Härligt med veckoslut

Skrivet av Hanna Stigzelius 16.03.2019 | 0 Kommentarer

Godmorgon lördag! Jag var så slut igår kväll, efter en intensiv vecka, att jag slocknade innan tio. Men det var bra det, för när barnen vaknade lite efter sju kände jag mej hur pigg och utvilad som helst. Det känns väldigt härligt med veckoslut, fast jag har en liten begynnande flunssa i kroppen. Men om jag ignorerar känslan halsen och näsan kanske det går över?? *hoppas*

Idag skall Maken och jag få testa på livet som trebarnsföräldrar. Min systerdotter skall komma till oss, och till och med stanna över natten. Barnen är mycket ivriga. Få se hur många frågor det blir om när hon ska komma innan klockan blir tre... Hittills har Lillasyster frågat kanske fyra gånger. Och klockan är inte ens nio.

I övrigt skall veckoslutet gå i slappandets tecken. Lite hemmafix i form av att vika kläder o skura badrum måste jag väl få undan. Men annars skall jag bara ta det lugnt. Det behövs. Maken var igen bortrest förra veckan i ett par dar, jag hade en hel på jobbet och måste till och med kalla in barnvakter en kväll då allt annars skulle ha kört ihop sej. Plus två tidiga morgnar på jobbet och två barnkalas för Hubbe. Pust! Ruuhkavuodet minsann. 

batch DSC09702Blått i Stringhyllan just nu.  

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar