headersevendayssvartvitrosa2

Hemma hos oss

Skrivet av Hanna Stigzelius 15.02.2016 | 0 Kommentarer

Taggar:

Det råkade för en gångs skull vara rätt så städigt hemma hos oss nu på veckoslutet. Och ljuset var riktigt okej det med för att vara vinterfebruari. Så jag knäppte några foton, tänkte att det kanske finns några nya här som kanske vill se hur vi har det hemma hos oss?! Vi bor alltås i en radhusända i två plan. På nedre våningen finns ett öppet vardagsrum, hall, mini-toa, kök och hjälpkök. På övre våningen har vi två stora sovrum, balkong, badrum och bastu. Vi har nu bott i här i snart två och ett halvt år och trivs superbra. Vi renoverade inte något alls då vi flyttade in, förutom att måla väggarna i sovrummen. Det finns nog flera småsaker jag skulle kunna ändra på, men det tar vi kanske nångång när vi har råd och verkligt behov. Först ut, några bilder från vardagsrummet:

hemma1

Det här är vår hall. Man kommer liksom in i själva vardagsrummet egentligen, eftersom planlösningen är så öppen. Pallen är artek och byrån från Jotex. Inga perfekta inredningbilder det här... lägg märke till vattenflaskan som ligger på golvet i köket till höger i bilden! Och så skötväskan som så gott som alltid står så där famme i hallen... 

hemma

Mitt älskade fyndade vitrinskåp som jag själv målat och fixat upp! Vem är det förresten som inte kan stänga skåpdörrarna i köket efter sej...

hemma2

Åt andra hållet har vi vår enorma härliga hörnsoffa som rymmer massvis med gäster och hela familjen kan alla ligga och titta på tv samtidigt! Soffbordet och tavlorna är arvegods. Sittpuffar, matta och gardiner från Ikea. 

hemma4På soffbordet ändrar stillebenen från vecka till vecka. Just nu är det lite tomt, eller väldigt enkelt med bara några ljusstakar. Mini-kubus by lassen, mässingsljusstake från Indiska, kivi-tuikkun och Enjoy candle. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar