headersevendayssvartvitrosa2

Hipp Hurra för Hubbe idag!

Skrivet av Hanna Stigzelius 25.02.2016 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det Hubbes 3-års dag. Hurra Hurra Hurraaa! Morgonen började kanske inte på bästa sätt, med att jag lyckades smälla lillasyster i sängens kant då jag skulle lägga henne tillbaka efter att vi morgonammat. Hon skrek i högans sky och väckte Hubbe alledels för tidigt. Så han var inte alls på gott humör när vi sedan sjöng och överöste honom med paket... Som tur blev han nog glad igen efter en stund då han öppnade presenterna! Lillasyster däremot var supersur hela morgonen, eftersom hon också vaknat typ en timme för tidigt. Suck. Så min tanke om mysig födelsedagsuppvaktning, som skulle filmas hdae jag planerat, och sedan lugn morgon med amerikanska pannkakor och mys gick liksom lite i stöpet... Man skall inte planera och drömma allt för mycket med två små barn i huset. Men Hubbe var i alla fall nöjd och det är huvudsaken. Jag får väl filma lite i eftermiddag istället. På dagis fick han en krona på huvudet. Och med sej hade han raw-chokobollar som han skulle få bjuda efter lunch. Troligen blir det också restaurangmiddag ikväll. Det stora lilla födelsedagsbarnet önskade sej sushi. Det skulle passa också mej ypperligt. 

hubbesfodis

Här är vad som gömde sej i paketen i morse. En brandbil i trä, som jag hittade i fyndhörnan på Lidl av alla ställen! Några böcker och ett bokstavspussel. 

hubbesfodis1Halvan böckerna har länge varit favoriter här hemma och nu fick han en till i samlingen. 

Kommentarer

  • Sandra Neuman 27/02/2016 5:47pm (8 år sen)

    Vilka fina presenter! Det där bokstavspusslet är så fint! I brist på bokstavspussel tittar vi på bokstäverna på tangentbordet ;)

Skriv en kommentar