headersevendayssvartvitrosa2

Home alone

Skrivet av Hanna Stigzelius 10.05.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Jag är ensam hemma. I morse lite efter klockan nio åkte Maken och barnen iväg ut till skärgården, och där skall de vara till på söndag. I fyra dagar är jag totalt ensam hemma. Friheten är total! Och än så länge är det bara sköönt. Det kan ju hända att jag kommer vara ett vrak av saknad på söndag, men ännu är det här fria livet bara top notch! 

Jag vet ju knappt hur man skall vara när man bara har sej själv att tänka på. Ingen att plocka efter?! Ingen som avbryter mej?! Det första jag gjorde när jag blev ensam var att bege mej ut på lenkki. Så där bara. Sen städade jag hela halva huset så nu är det fint överallt. Och det bästa är att det kommer hållas städigt eftersom ingen är här hemma och råddar!! Jag har också ätit mat som ingen annan i familjen äter. Och det tänker jag fortsätta med tills på söndag. 

Helt ensam har jag dock inte varit. Makens bästa väns fru bjöd in sej själv på lunch! De bor vanligen i Holland men hon var här på pikavisit och vi har inte setts på ett år. Jag bjöd på falafels och hon tog med en flaska skumppa. På vår bakgård är det så skönt i solen. Vi satt ute hela tiden. Och jag har fortsatt med att sitta där ute och njuta efter att hon åkte. Bara lyssnat på ljudbok och kännt hur solen värmer. Kanske den bästa känslan som finns?!

Det enda molnet på min himmel är det hemska meddelandet jag fick av en väninna i morse. Om att de är intagna på barnkliniken och just fått diagnos på en obotlig kronisk sjukdom. Så deras familj har varit i mina tankar hela dagen. Hur orättvist det är, hur snabbt allt kan ändra. Jag skickade genast meddelande till Maken att krama våra barn lite extra. Man skall inte ta någonting här i livet för givet. 

IMG 3372Jag är tacksam för att jag kommit igång med springandet igen. Tacksam för att min kropp, trots vinterns förslappning redan orkar igen.

IMG 3377Jag är så tacksam för vädret, solen och värmen. Och för ljudböcker i öronen! Det är så bra uppfinning.

IMG 3380Jag är tacksam för att min K-butik sålde rosa pioner igår! Min favoritblomma alla kategorier. Måste köpa två knippen. De var ju inte direkt billiga... Men hälften billigare än i blombutiken i alla fall!

IMG 3383Jag är tacksam över vårt trivsamma hem. Och över att jag nu inte kommer måste plockstäda på flera dagar. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar