headersevendayssvartvitrosa2

Hubbes och Mammas day of Fun

Skrivet av Hanna Stigzelius 10.02.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Idag har jag haft en ledig dag. En ledig dag bara med Hubbe. Lillasyster fick gå till dagis som vanligt. Och vilken dag vi haft. Hubbes och Mammas day of FUN. Vi har gjort bara sådant som Hubbe gillar. Sushi till lunch, bulle på café, vi har åkt både spårvagn, metro, tåg och buss. Och så dagens höjdpunkt, att titta på Disney on Ice på Hartwall Arenan med Frozen figurerna. Så bra! Vi älskade den båda. Det är så roligt att göra saker med Hubbe nu då han är så stor! Om bara två veckor fyller han fyra. Vi hade ingen vagn med oss trots att vi gick flera kilometer. Han pratar och funderar. Njuter av att ha min odelade uppmärksamhet. Och jag njöt jag med. Av ledig dag med min fina fina nästan fyraåring. Kanske det här blir vår tradition?! Fast å andra sidan tror jag nog inte att Lillasyster skulle bli så glad över att inte få komma med då hon blir lite större... Redan nu drog hon en itku-potku-raivare då hon inte fick dricka vatten ur likadan Frozen-mugg som Hubbe hade fått idag som souvenir från showen....

IMG 9634Specialsushi beställt åt unge herrn, just i hans smak. Den äldre herren mittemot är Maken som joinade oss.

IMG 9647Att få åka både spårvagn, metro, tåg och buss på en och samma dag!

IMG 9653Bulle på café.

IMG 9675Och så köpte vi en snöoll i regnbågens färger som man fick i en frozen mugg. Gissa om någon var nöjd?! Det tröstade lite när jag inte gick med på att köpa lys-snurr-grejen för 26€ eller ljussvärdet för typ lika mycket?!

IMG 9680Mor och son tajm. Så kiva med tid på tumis.

IMG 9710Showen var så bra! Jag älskar ju Disney och Frozen jag också. Lite synd kanske att det var på finska... Men å andra sidan så är storyn så bekant att Hubbe ändå hängde med. Senast jag var på Disney on Ice var väl typ 1993 då det gick Aladdin!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar