headersevendayssvartvitrosa2

Ibland är jag nog inte riktigt klok

Skrivet av Hanna Stigzelius 14.09.2016 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Alltså ibland är jag nog inte riktigt klok. Som i natt till exempel. Istället för att gå och lägga mej som vanligt folk, så började jag måla vidare på hyllan. Jag blev så otålig. Och så tänkte jag att det är bättre ju längre jag hinner så att det sen hinner torka tills imorgon så jag kan fortsätta måla mera då. Så klockan hann bli nästan tolv innan jag var klar. Men vad annat kan man göra när man är ensam med barnen och man bara känner att man måste måla. Då måste man liksom måla om nätterna. Så igår natt grundade jag hela hyllan. Och idag har jag nu målat riktiga färgens första lager medan Lillasyster sover. Tror det räcker att måla bara ett lager till imorgon. Och den blir nog sååå mycket bättre som vit. 

malaDet är alltså en gammal träfärgad lundiahylla som blir vit. Jag använder Clas Ohlsons färger, hade de hemma i skåpet och tycker de har varit prisvärda och bra tidigare!

mala1Idag byggde jag ihop alla grundmålade delar och målade ett lager till. Här innan jag började måla. Hyllan står nu i mellanrummet på övre våningen... Heh. Var är mitt hobbyrum?!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar