headersevendayssvartvitrosa2

Ibland har man tur

Skrivet av Hanna Stigzelius 07.08.2019 | 2 Kommentarer

Kategorier:

Nu under mina lediga hemmadagar passade jag på att gå på loppis. Det är inte så ofta jag hinner med det annars nuförtiden. Dessutom tycker jag att jag inte hittat nåt alls de gånger jag hunnit iväg. Har faktiskt mer fört bort grejer på sistone än fyndat nytt. Men inte denna gång. För herrejess vad jag fyndade! Hela sommaren har jag tänkt att vi måste skaffa en vinkylare till holmen. Lunchrosén är ju inte lika god då den varmnar i solen heller. Men vilken som helst vinkylare passar inte på en skärgårdsholme. Det måste vara en enkel och snygg.

På instagram har jag spanat in att flera har ursnygga terracottacoolers, men då jag frågade om dem så fick jag bara svaret att de köpts för 30 år sedan... Och genom att googla hittade jag bara utländska varianter att köpa för minst 30$ plus postkostnader. Men vad tror ni står på en hylla Finnos kierrätyskeskus?! En terracottacooler för 2€. Jag trodde knappt mina ögon. Attraktionslagen?! Och fyndandet tog inte slut där. De hade sommarrea så jag fyndade 6st efterrättsvinglas för 40 cent styck. Helt värt det fastän jag själv inte dricker efterrättsvin så där värst ofta. Men åtminstone är de fina i vitrinskåpet. 

Två muggar i italienskt porslin fyndade jag också. I exakt samma mönster som de underbara italienska porslinet jag shoppade i Toscana   förra hösten! Vad är liksom oddsen för det. Muggarna med tillhörande fat kostade 2,70€ styck. Helt rimligt det med. På Kierrätyskeskus har de dessutom nästan alltid superbilliga blommor. Så jag köpte ännu med mej murgröna till mina amplar där violerna redan dött nångång efter midsommar... Och en stor fin bukett med krysantemer. De håller alltid jättelänge och jag gillar dem på hösten. För nästan inga pengar alls. Har jag nämnt att jag gillar loppis?!

batch DSC01028Denna kommer inte användas på safari, men nog i skärgården!batch DSC01036 tile1Se nu bara så fint det blev i stringhyllan med de nya muggarna. Och blommorna piggar upp på vardagsrumsbordet. batch DSC01035Nya älsklingsmuggar som vi faktiskt invigde med Lillasyster idag. Jag har också köpte koffeinfritt kaffe så hon fick testa en riktig cappucino, ni kan ju gissa att hon var stolt!

 

 

Kommentarer

 • Kugge 08/08/2019 8:00am (3 år sen)

  På Markus lande finns just en likadan cooler. Tycker det där med safari är så underhållande! ???? Fina fynd!

  • Hanna Stigzelius 08/08/2019 7:13pm (3 år sen)

   Just på bla. ditt insta har jag suktat efter en liknande! Och jag gillar också safari-texten. Den kommer bli perfekt på vårt lande med.

 • Sandra Neuman 08/08/2019 10:04am (3 år sen)

  Loppis är det bästa som finns! Förra veckan fick jag gå ENSAM ett par timmar och då blev ett av de bästa fynd en kattsandlåda. Det låter inte så häftigt, men det är en modell som lär vara bra och det är en sån där grej som man ogärna vill köpa ny ;) Också en liten karaff för något alkoholhaltigt men som jag tänkte ha som vas när man bara vill ha en enkelt blomma fick favoritstatus :)

  • Hanna Stigzelius 08/08/2019 7:14pm (3 år sen)

   Ja loppis är klart bäst ensam! Då fyndar man bäst. Tid måste man också ha, så man hinner gräva och titta ordentligt. Jag älskar också att det blir mer unikt då man hittar second hand, inte som typ H&M home eller iittala som ALLA har hemma.

Skriv en kommentar