headersevendayssvartvitrosa2

Jag börjar vara redo för hösten

Skrivet av Hanna Stigzelius 06.08.2019 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Sista semesterdagen på g här. Jag valde att hålla måndag och tisdag ledigt ännu, då de är Hubbes första förskoledagar, så att han skulle få lite mjukare start med allt det nya (det har gått super!). Men så värst semestriga har mina dagar inte varit hittills. Har haft en todo-lista lika lång som en giraffhals. Och har väl ännu cirkagurka hälften av grejerna kvar att göra. Men skönt förstås att få bort en massa must does innan man går tillbaks till jobbet. Att få fixa på i lugn och ro är ju nästan som semester ändå. Och så blir jobbstarten lite softare när jag bara har tre jobbdagar denna vecka. Smart va?!

Sommaren har varit superskön. Och som vanligt har den gått alldeles för snabbt. Sista veckan då det blev bara vår lilla familj på holmen var verkligen avkopplande. Vi har inte gjort många knop. Läst böcker (tänker förresten försöka få till några boktips-inlägg för både lite och stor läsare/lyssnare!), ätit glass, grillat, badat bastu, simmat i havet och åkt lite båt. Få se om jag får inspis att blogga lite skärgårdstips också... Just nu känner jag i alla fall grym blogginspis efter att knappt ha bloggat på hela sommaren!  Och så där smått börjar jag bli pepp på hösten också. Jag är en riktig höstmänniska. Nu är min tid för omstart och förändring. Men mer om det också senare! Ville bara logga in här och snabbt säga hej! Hur har din sommar varit?!

batch DSC01016En av de första grejerna jag gjorde då vi kommit hem igen, var att gå ut i trädgården och plocka denna bukett! Älskar att man kan plocka blommor på egen gård! 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar