headersevendayssvartvitrosa2

Jag har checkat ut för semester!

Skrivet av Hanna Stigzelius 06.07.2018 | 1 Kommentarer

Alltså känslan när man klickade i "out of office" på jobbmailen idag prick klockan femton var ganska så bra! I synnerhet som kylan och de molniga väderprognoserna för den kommande veckan inte rör mej i ryggen. Vi bokade nämligen en sista minuten resa till Grekland. Avfärd imorgon. Maken fick nog av den finska sommaren, och även om jag först faktiskt var lite skeptisk till södernresa (jag menar, Finland på sommaren är ju ändå Finland som bäst!) så känns det nog jäkligt bra nu. Datorn stannar förstås hemma och Maken har gett mej some-förbud (han har spelförbud). Så ni hör nog inte av mej förrän vi är tillbaka i Finland igen. 

Jag börjar ha det mesta packat redan. Så nu är det väl bara att korka champagnen som jag satt på kylning då. Och joina familjen i fotbollssoffan. För man måste ju fira semestern. Tre veckor bara vara. Inga väckarklockor. Inga tankar på jobb. Inga dagislämningar och inga måsten. Jag skall njuta så mycket om det bara går. Att börja med en vecka med all inclusive på en grekisk ö tror jag blir en ganska så bra start. Grattis på semestern till alla er andra som också checkat ut idag!  

packarSolhatt, solkräm, uv-dräkter och sandaler. Behöver man ens nåt mer?!

Kommentarer

  • Jill 06/07/2018 9:51pm (3 år sen)

    Spelförbud? Men tänk om där finns massor med nya pokestops vid hotellet? Hehe. Vart ska ni fara? Vi reser till Grekland i september.

Skriv en kommentar