headersevendayssvartvitrosa2

Jag, jag och jag

Skrivet av Hanna Stigzelius 10.10.2017 | 0 Kommentarer

En vecka för sent, men jag kan bara inte låta bli att svara på jag-listan. Egoist som man är?! Nå det här är i alla fall hur jag uppfattar mej själv:

På jobbet: Den som gärna kommer tidigt, alltid är glad, pratar lite för mycket ibland, snabb och effektiv. 
På festen: Det beror så klart på festen. Men social är jag nog. Gillar att tala med alla så försöker mingla runt och inte bara bli på samma plats hela kvällen. Dock är jag kvällstrött (och småbarnsmor nuförtiden) så jag åker oftast hem i tid. Eller med på efterfest blir jag i alla fall aldrig! 
I kompisgänget: Jag är ganska bra på att hålla kontakt och ordna träffar med mina vänner. Så jag är väl ganske organiseraren?! Och så är jag bra på att lyssna också, eller i alla fall känns det ofta som att mina vänner anförtror sej till mej och det är jag förstås glad för. 
På gymmet: Är jag inte. Hatar gym. Det är typ den tråkigaste motionsformen som finns, främst för att jag inte vet hur man skall bete sej på typ 80% av alla maskiner. Så om jag motförmodan skulle ses på ett gym springer jag troligen bara på löpbandet, den maskinen vet jag åtminstone hur den fungerar. 
I bloggvärlden: Är jag väl något av en veteran? Har bloggat nu i snart 10 år så... De senaste åren har jag väl hört till skalan mammabloggare. Men jag ser mej gärna också som en lifestyle, pyssel och feel good-bloggare. Även om det nu på sistone mest blir bara suddiga mobilbilder och pladder på hur mörkt det är ute och hur fort tiden går. Kanske inte direkt feelgood nå mer men men...
I skolan: Var jag alltid bra utan att behöva anstränga mej särskilt mycket. Om jag lite lyssnade på lektionerna fick jag alltid minst 8-9 på proven. Läste jag fick jag 9-10. Men det orkade jag sällan. I gymnasiet var jag också aktiv i Abi-kommittén, satt med i skolstyrelsen och ordnade en massa. Jag var väl aldrig coolast i skolan, men inte var jag utanför eller mobbad heller. En äkta medelmåtta på alla sätt kanske?!
Bland okänt folk: Jag har svårt för att vara tyst. Och har inte heller problem att tala med folk jag inte känner. Även om det förstås kan vara lite konstlat ibland. Och jag är nog lite tystare bland obekanta än bekanta förstås, men helt tyst blir jag nog sällan. 
På restaurang: Brukar jag ha lätt för att bestämma mej, och det är även sällan jag blir besviken. Jag älskar smakmenyer och att testa nytt. Men sådana restaurangkvällar blir det tyvärr allt för sällan. 
I klädbutiken: Prövar jag gärna men hittar sällan något som får följa med hem. Jag är för kort och knubbig för att en stor del av kläderna skall sitta bra på mej. Och då är jag inte ens så knubbig! Allt mer shoppar jag på nätet nuförtiden. Det går snabbare och känns enklare. 
I en okänd stad: Googlar jag en massa och vill inte helst missa nåt. Sällan kommer jag till en ny stad helt oförberedd. Promenader är enligt mej det bästa sättet att uppleva ett nytt ställe. Fast vespa, som vi hyrde i Wien i somras, var också härligt! Jag gillar att få se både turistiga grejer, men också nåt mer äkta som kan vara svårt att hitta på tripadvisor...
På flygplanet: Ja, det beror på om jag reser med eller utan barn. Det är vääldigt stor skillnad på de två nämligen. Reser jag med barn så går flygresan ut på att hålla dem glada och nöjda. Reser jag själv njuter jag oerhört. Flygplansmaten är inte nåt jag gillar så mycket, men man kan ju alltid beställa ett glas vin. Att sova på flyg är inte heller nåt problem, bara jag kommer ihåg att packa öronpropparna kan jag till och med somna innan vi kommit upp på flyghöjd...
I en relation: Jag är nog ganska omtänksam. Gillar att överraska och göra små saker för min man. Även om det (tyvärr) blivit färre av små ömhetsgester på sistone. Men små presenter ibland, breda kvällssmörgåsar eller ge honom sovmorgon fastän det var min tur försöker jag få till nu som då. Sen kan jag nog också vara rätt krävande, men det tycker jag är okej om man också ger mycket av sej själv. 
I hissen: Brukar jag le och till och med småprata ibland. Tycker det blir så tryckande annars. Är jag själv kan det hända att jag knäpper en selfie, eller så speglar jag mej annars bara.

jagSådan här är jag när jag gifter mej.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar