headersevendayssvartvitrosa2

Jag överlevde detoxen!

Skrivet av Hanna Stigzelius 07.01.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Jag överlevde juicedetoxen. Men det var nog lite tungt här i dag på eftermiddagen. Jag missade eftermiddags-juicen på grund av en shoppingtur tillsammans med Lillasyster som drog ut på tiden. Och det ledde till hemsk huvudvärk och krhm, lite smådåligt humör när vi kom hem. Men efter två juicer och en maletköttbiff som blev över då familjen åt hamburgare till middag, kändes det igen bättre. Så helt prick- och smärtfritt gick ju detta inte. Men men, det gör inget. Huvudsaken är att jag nu kommit igång med hälsosammare vanor. Och jag kommer sannerligen inte att sakna att diska juicemaskinen fem gånger om dagen! 

Och jag tycker faktiskt min hud är lite klarare! Men några andra födelar vet jag nu inte om jag har märkt av. Sjukt trött har jag varit de här dagarna. Men det i sin tur, har lett till att jag gått i säng tidigt och sovit gott i minst åtta-nio timmar. Tre dagar var nog ganska max för mej känner jag. Fattar inte hur vissa kör tio, eller till och med upp till trettio dagar med bara juicer! Det skulle så inte gå för mej. Jag tror också att jag borde druckit mer vatten idag. Men jag bara inte hann med det. Vi var ute halva dagen i det superfina vädret och sen åkte vi på ärenden med Lillasyster. Att ha en massa program när man detoxar är inte bra idé. Jag rekommenderar hemmadagar om man vill testa. 

sondag

Man blev ju bländad när man gick ute idag! Ljuvligt. 

sondag1Vi gick på äventyr till naturskyddsområdet som ligger bara några hundra meter från där vi bor. Det är så fint. En liten sjö, skog och berg att klättra i. Och isbits-skatter att upptäcka!

sondag2Att kasta grejer ut på den tunna isen var också kul. Håller isen eller krasar det igenom?!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar