headersevendayssvartvitrosa2

Jag överlevde operationen!

Skrivet av Hanna Stigzelius 23.03.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Wihuu! Jag överlevde operationen av min andra hand. Men det var nog lika obehagligt som förra gången. Dessutom hade inte bedövningen helt tagit överallt, så jag måste be om lite mer när det plötsligt kändes. Och överlag är nog känslan när någon gräver inne i ens hand under lokalbedövning väldigt konstig. För man känner ju, men det tar inte alls ont. Jag var också dagens sista i operationskön, så måste igen sitta ganska länge och vänta på min tur. 

Handen är ännu också bedövad och har inte börjat värka ännu. Men vad jag nu kommer ihåg från förra gången så värkte den inte så farligt, mer än att det lite kändes de första dagarna. Så hoppas det känns på samma sätt också den här gången. Herrejess, så det ät trögt att skriva med bara en hand förresten. Dessutom skriver jag fel hela tiden. Så nu skall jag nog ta ovh avrunda. Och slå mej ner i soffan med familjen för lite fredagsfilmmys istället. Nyaste Blixten Mc Queen har tydligen kommit till Viaplay. 

IMG 2661Jag är nog tacksam över vårt sjukvårdssystem. Tänk så bra det funkar! 

IMG 2664Och de här gourmetsmörgåsarna blir man serverad när man väl överlevt.

IMG 2666 1 Skönt att det är över. I tre dagar skall nu det handkirurgiska bandaget vara på. Och i två veckor är jag sjukledig. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar