headersevendayssvartvitrosa2

Julen 2017

Skrivet av Hanna Stigzelius 26.12.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Julen kom och for. Och var så där som julen är och ska vara. Underbar, lite småstressig, massa släktmiddagar, otåliga barn, alldeles för mycket mat och klappar i drivor. Och även om jag är en julmänniska som njuter allt, så känns det fakstiskt lite skönt att få gå på jobb imorgon.... Fyra dagar tätt inpå familjen kan liksom bli lite före mycket av det goda. I synnerhet som Lillasyster varit lite snorig och därmed väligt gnällig! Dessutom tror jag hon smittat mej och min näsa började just rinna och jag känner mej också lite gnällig... Julen tvåtusensjutton såg ut så här, i de några bilder som inte blev allt för suddiga i mörkret. För någon vit jul blev det ju inte!

1julenDet har nästan blivit tradition att försökta ta några julbilder av julfina busfilurer innan vi åker iväg för julaftonsfirande. 

1julen1Bara tio minuter efter att vi kommit fram till svärisarna var det någon som kom gående över parkeringsplatsen och alla samlades för att kolla! Gissa vem det var som kom?!

1julen2Nå, julgubben förstås! Det var väldigt spännande. Lillasyster blev väldigt skraj, medan Hubbe var modigare, även om han nog också tyckte det hela var mycket spännande. 

1julen3En glad jul-Hanna!

1julen4Vi var väldigt många i år. Och jag hann sitta i bordet bara i små etapper. Barnen, som satt bredvid mej åt knappt något alls... Och inte orkade de sitta i bordet mer än typ fem minuter heller. Nästa år måste vi nog ha både smak- och sitta länge i bordet-skola innan julafton....

1julen5Jag bidrog med efterrätten. Det blev den här kinuski-tranbärs-cheesecaken, men på äggfri browniebotten istället för den i receptet. Riktigt god om man får säga sånt själv....

1julen6Idag fortsatte vi julfirandet med kalkon hos mina föräldrar. 

1julen7Mera paket! Den här filuren, iklädd ny starwars-college, var väldigt nöjd över alla nya smålegon han fått. Och alla andra klappar förstås. 

1julen8Titta jag hade också varit snäll! Så snäll att jag fick ett ljusrött paket ♥ Med just det innehåll jag önskat dessutom, ett par bluetooth hörlurar. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar