headersevendayssvartvitrosa2

Julklappstips: Till mej själv

Skrivet av Hanna Stigzelius 23.11.2017 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Här kommer nu de viktigaste julklappsinlägget hittills, nämligen tipsen för dej som skall köpa julklapp till mej. Och månne man inte kan använda listan för inspiration till andra 30+ småbarnsmödrar?! Jag är väl kanske inte allt för unik i mina önskningar...

minonskelista21. Parfymer är sådant jag själv inte riktigt tycker mej kunna sätta pengar på. Så det är extra härligt att få i present. En av mina alltime favoritdofter är Daisy från Marc Jacobs. Den doftar så gott!

2. Årets vinter muminmugg skulle jag gärna ha i min samling. Jag har så många muminmuggar redan att jag inte orkar köpa/önska mej alla nya som kommer ut, men just den här tycker jag är jättefin!

3. Ett armband från Sophie by Sophie har jag önskat mej redan i ett par år. De är så enkla men fina. 

4. Jag har redan en Pov-ljuslampett men skulle absolut behöva en till som sällskap åt den första. Den ser så ensam ut på sin stora tomma vägg bakom tv:n.

5. Alla mina pjamisar håller på att slitas ut helt. Så jag skulle absolut behöva få nån i julklapp. Den här ser skön ut! Mina krav är mjukt material (inte silke!), långa ben och långa ärmar. 

6. Vita lakan. Jag tror starkt på att det skulle kännas som att sova på hotell bara jag skulle få mina vita lakan...

7. Sänglampor från Bestlite. Drömma kan man ju alltid... Och jag har varit snäll! Faktiskt. Två stycken tack.

8. En brödrost från Dualit. Jag vet inte varför men jag känner att jag nog behöver en sån här. Månne inte brödet smakar godare om det rostas i en fancy rost?!

9. En rosa ugnsform skulle kanske kunna hjälpa mej hitta lite matlagningsinspiration igen?!

Bubblare: Jag gillar böcker. Tex "Själarnas Ö" av Johanna Holmström och Paula Hawkes nya "I djupt vatten" önskar jag mej! Och så skulle jag behöva ett par bra trådlösa hörlurar till jobbet (avokonttori!). En cabinsized resväska har jag inte heller. Om jag nu skulle få en resa till Paris i julklapp så skulle liksom väskan också vara nödvändig....

Kommentarer

  • N 23/11/2017 9:47pm (6 år sen)

    Jag är också småbarnsmor i 30-årsåldern och jag önskar mig i julklapp är ett grönsaksland, https://www.toisenlainenlahja.fi/sv/product/gronsaksland/ På riktigt.

    Om jag skulle få något av det du har på din önskelista, skulle jag främst känna att det här har man nu köpt åt mig bara för att ha något att ge mig.

    • Hanna Stigzelius 24/11/2017 6:59am (6 år sen)

      Välgörenhet är alltid välkommet tycker jag! Men eftersom jag är både materialistisk och barnslig så gillar jag att få paket! Och om man inte meddelar vad man önskar sej så kan de andra ju inte veta...

Skriv en kommentar